10 znakova da je dobar u krevetu

10 znakova da je dobar u krevetu

Želite li biti sigurne da li će biti dobar u krevetu prije nego što zakažete drugi sastanak? Protumačite sigurne znakove!

Ima veliki apetit

Predložite izlazak na večeru i promatrajte ga kako jede. Način na koji uzima hranu dobar je pokazatelj kako će se ophoditi prema vašim ušima, vratu, stopalima.Veliki ljubavnici uživaju u zadovoljstvima koja život pruža, posebno onim senzualnim kao što je hrana. Dobar apetit obično podrazumijeva da muškarac ima snažan libido.

Govor tijela ne laže

Ukoliko on na prvom sastanku izbjegava kontakt očima i drži se podalje od vas onda ne vrijedi zakazivati drugi sastanak, bez obzira na to što govori. Ukoliko su mu stopala okrenuta ka izlazu, bolje obucite kaput i krenite. On ili čeka da naiđe neka bolje ili želi pobjeći odatle.

krevet

Kako se oblači

Stajling muškarca može se promatrati dvojako. Ukoliko se pretjerano sređuje to može značiti da ne voli “kaos” u krevetu što svakako nije dobro i da se više brine o svom odrazu u ogledalu nego na to kako će vas zadovoljiti. S druge strane muškarac koji nije opterećen svojim izgledom, toliko da ga baš briga da li mu se čarape slažu sa cipelama, vjerojatno je previše lijen u krevetu.

Odlično igra

S obzirom na to da ples može biti intiman, strastven i zabavan promatrajući njegove pokrete na podiju možete steći dobar uvid u to kakve vještine posjeduje među plahtama. Raznovrsnost pokreta, ritam i sposobnost da se izgubi u glazbi su ključni pokazatelj. Ukoliko on ne pomiče donji dio tijela dok igra pretpostavlja se da nije ni pretjerano strastven.

Zna dobro s novcem

Iako novac ne može kupiti ljubav, može vam dosta reći o njemu. Ukoliko se razbacuje i pokušava se pokaže putem novca on će vam vjerojatno prirediti i performans u krevetu tijekom kojeg vas vjerojatno neće pitati što vi želite. Takvi muškarci imaju određenu seksualnu rutinu i ne trude se da iznađu nove izazove. S druge strane ukoliko je previše štedljiv postoji velika šansa da je takav i u krevetu  da nije sklon nikakvim seksualnim egzibicijama.

krevet1

Njegove ruke

Da li ste primijetile što on radi sa svojim rukama dok razgovara? Sudeći po ekspertima, način na koji muškarac gestikulira otkriva kakav je ljubavnik. Ukoliko tijekom večere ne može prestati se izražava rukama samo zamislite što će s njima raditi u krevetu.

Fantastično se ljubi

Način na koji se ljubi može vam reći dosta o njemu. Ukoliko je poljubac intenzivan, strastven i uzbudljiv velika je vjerojatnost da će i seks biti takav. “Ukoliko se on udržava gurnuti svoj jezik duboko niz grlo, neće žuriti sa seksom što znači da će biti predigre u izobilju”. Ljubavnici koji obećavaju su oni koji koriste različite tehnike tijekom ljubljenja. Ukoliko gricka, zvaće, sisa, liže i zaista istražuje vaša usta, vrlo je vjerojatno da će biti odličan u krevetu.

Obožava isprobava novu hranu

Nije stvar u tome kako jede već šta jede. Ukoliko on tijekom večere odbija proba nešto novo to može biti razlog za britgu. “Hajde da se ne lažemo, dečko koji ne voli eksperimentirati u hrani, vjerojatno to neće raditi ni u krevetu”. Ipak, pravi test kada je u pitanju hrana predstavlja dijeljenje. Dečko koji vam ponudi da probate njegov obrok je definitvino netko koga treba sačuvati.

krevet2

Vozi stajliš automobil

Muški izbor automobila govori mnogo o njegovom seksualnom umijeću. Ali nemojte ovo shvatiti pogrešno. Muškarac koji vozi skup sportski auto može biti više zainteresiran da izgleda dobro nego da se vi provedete dobro. Seksualni eksperti navode da je ono što kažu za brze automobile i veličinu penisa točno. Poenta ne leži u tome koja kola on vozi, već kako ih vozi. Muškarac koji na manevriranje obraća pozornost, sigurno će vam pružiti ludu vožnju iu krevetu.

Vježba

Muškarac koji je u formi pretenduje da bude dobar ljubavnik – ima samopouzdanja u svoj nastup, plus i kondiciju izdržati cijelu noć. Ipak i ovdje postoje dvije vrste muškaraca. Oni koji se bave klasičnim sportovima su dobri seksualni partneri, ali rizik se javlja kod fitnes frikova ili muškaraca koji provode sate i sate u teretani dižući utege. Ukoliko je on i suviše zainteresiran da gradi mišiće to je dobar pokazatelj da mu fali samopouzdanje i da na taj način pokušava prevladati svoju nesigurnost u krevetu.