Angelina Jolie planira još jednu operaciju

Germany Premiere World War Z

Poznata holivudska glumica Angelina Jolie planira još jednu operaciju, ali ovog puta iz estetskih razloga. Poznata glumica želi izgledati savršeno za svoje vjenčanje, ali po njenom mišljenju do savršenstva je dijeli još jedna operacija.  Naime, glumica želi operirati vene na rukama jer već duže vrijeme ima komplekse zbog toga.

Vjenčanje je planirano na ljetoa kako neimenovani izvor navodi glumica želi izgledati potpuno savršeno za taj dan.  Angelina već duže vrijeme ima komplekse zbog toga što joj se vide vene na rukama a sada će i konačno učiniti nešto po tom pitanju. Izabrala je vjenčanicu bez rukava i želi na slikama izgleda savršeno, rekao je izvor.

Džolijeva bi vjerojatno svoj​​” problem riješila vrlo jednostavno i bez kirurške intervencije ako bi se udebljala, ali je ona toliko zauzeta snimanjen svog novog filma da joj je to posljednje na pameti, dodao je izvor.

Izvor i fotografija: Beta/AP

Angelina Jolie: The Biography

Angelina Jolie: The Biography

  • New
  • Mint Condition
  • Dispatch same day for order received before 12 noon
  • Guaranteed packaging
  • No quibbles returns

Angelina Jolie Six beautiful children. Brad Pitt. An Oscar. This is the untold story of the woman who dares to have it all. Full description

Cijena: £2.88

Preračunajte cijene s našim konverterom valuta (u sidebaru)

Saznajte više kako kupovati na AMAZONU