Biti ljubavnica?

Biti ljubavnica

Ljubavnice će većina ljudi odmah okarakterizirati kao negativne osobe bez daljnje diskusije.

Ruku na srce, ali nitko od nas nije savršen pa da može bez imalo pardona suditi o drugome. Ono što se zapravo treba zapitati je zašto se u ovom slučaju žene upuštaju u nešto što ih emotivno može jako povrijediti.

Možemo početi od toga da većina ljubavnica seks izjednačava s ljubavlju. Naime što se događa; puno muževa se odluči na aferu jer si žele malo začiniti svoj ljubavni život, bilo zbog toga što smatraju da ih žena ne zadovoljava kako bi trebala, bilo zbog toga što im je zanimljivo da rade nešto što moraju skrivati.

Naravno da se neki od njih pritom i zaljube, ali stvarno jako mali broj muževa odluči ostaviti svoju ženu i krenuti sa ljubavnicom.

Kod muškaraca je situacija takva da po njihovom oni mogu istovremeno voljeti svoju ženu i spavati s nekom drugom, dok se kod žena miješaju i osjećaji ljubavi, a ne samo kemija.

Ono što treba savjetovati ženama biti ljubavnica, ili pokazuju tendenciju prema tome da se zaljube u muškarca koji je zauzet, da se zapravo upuštaju u rizičnu situaciju gdje neće samo one biti povrijeđene nego i obitelj tog čovjeka s kojim su se upustile u vezu.

ona

Dakle, radi se o emocionalnom ruskom ruletu gdje su rizici od upropaštavanja svojeg i tuđeg života poprilično izgledni.

A jeste li se ikad zapitali, ako se ljubav vašeg života na kraju i rastane od svoje žene, da istu stvar neće učiniti i vama, jer kad jednom pređete tu nevidljivu granicu morala tko kaže da se neće ponoviti, samo što ćete se vi naći na mjestu povrijeđene žene.

Ako ste trenutno u vezi sa oženjenim muškarcem i ne možete protiv svojih osjećaja iako znate da nije dobro to što radite, potrudite se dati mu do znanja da nećete biti zadnja rupa na sviralu i da vas mora poštivati i dijeliti s vama i druge stvari pored seksa.