CELULIT!! riješite ga se pripravcima iz svoje kuhinje

celulit

CELULIT, ove neestetske naslage uspješno eliminiraju;krumpir,piling od kave i šećera,bršljan, jabučni ocat,te mješavine od citrusa jer razbijaju masnoće, potiču cirkulaciju i zatežu kožu.Primite se posla jer ljeto je tu,zablistajte na plaži pomoću ovih pripravaka.

celulitz

KRUMPIR,pomaže u otklanjanju celulita
Pakung od krumpira protiv celulita, učvršćuje i topi tvrdu narančinu koru kritičnih zona.
Ogulite sirovi krumpir i naribajte ga ili narežite na tanke ploške te rasporedite po kritičnim tjelesnim zonama i omotajte tankom prozirnom kuhinjskom folijom. Nakon 20 minuta pakung odstranite naizmjeničnim tuširanjem hladnom i vrućom vodom.

potato

KAVOM protiv celulita.Kava je bogata antioksidansima i poboljšava cirkulaciju, a time i nestanak masnih naslaga. Pomiješajte pola šalice mljevene kave i 1/4 šalice smeđeg šećera,na kritične točke laganim kružnim pokretima umasirajte mješavinu kave i šećera,nakon 10 min lagane masaže isperite naizmjenično toplom i hladnom vodom,nakon tog kožu namažite maslinovim uljem.

113_2_3_18232571

BRŠLJAN je još jedan prirodni lijek protiv celulita jer uklanja višak vode i nakupine masnoće, a osobito je korisna kupka. Stavite dvije šake svježeg bršljana u litru vode i kuhajte oko pola sata. Nakon toga procijedite,ulijte u kadu napunjenu toplom vodom. Namačite se oko 15 minuta, da bi se riješili celulita,ovo ponavljajte barem jednom na tjedan.

ivy

JABUČNI OCAT, pomiješajte tri šalice jabučnog octa i jednu šalicu masažnog ulja te kružnim pokretima umasirati na kritična mjesta dva puta na dan.Za skidanje suvišnih kilograma dobro je popiti mješavinu od 2 dcl vode u koju dodate 2 žličice jabučnog octa i mješavinu popijte svako jutro.

Lemon-juice-reduces-cellulite-150x150

LIMUN u borbi protiv celulita , razgrađuju masnoće i potiču mršavljenje. Pomiješajte pet žličica meda s pola šalice soka od limuna i dvije žličice soli. Mješavinu nanesite na kožu i omotajte prozirnom folijom na 15 do 20 minuta. Nakon tog isperite mlakom vodom. Tretman ponovite nekoliko puta na tjedan, ova kombinacija će potaknuti bržu cirkulaciju te samim tim i topljenje masti.