Da linija postane i ostane vitka

Linija

Umjesto da svoje tijelo izlazete dijetama i cinite ga slabijim na razne bolesti, pokusajte si dugotrajno pomoci u ocuvanju vitke linije s pomocu napitaka koje ste sami pripravili a velika su pomoc u odrzavanju dobre linije.

Caj od metvice
mint-tea

Metvica ima posebna svojstva, pomaze zelucu u apsorbiranju masnoca, smiruje probavni trakt, takodjer ima diureticko djelovanje, potice metabolizam i smanjuje apetit.Linija

Linija Kao njezina dodatna prednosti istice se i pomoc prilikom odrzavanja higijena usne supljine, jer svojim aromaticnim mirisom osvjezava dah.Linija

Frape od ananasa
anansfrape

Frape od ananasa ima fantasticna svojstva da naprosto “ubija” sve viskove masnoca koje jelom unesete u tijelo.

Zeleni caj
greentea

Pijete mnogo kave? Zamjenite je bar djelomicno sa zelenim cajem. U njemu se nalaze sastojici koji su direktno “odgovorni” za pojacano sagorijevanje masnoca. Jedan od razloga zasto biste barem jednu salicu kave trebali zamijeniti zelenim cajem je i njegova osobina smanjivanja kolesterola te rizika od kancerogenih oboljenja.

Voda
vodasokusom

Svi znaju koliko je voda vazna u pronalazenju zdravijegnacina zivota. Ona pomaze u probavi i apsorpciji hrane te pomaze kod izlucivanja otpadnih tvari uz crijeva i bubrega, a pazite li na unos hrane dat ce vam osjecaj sitosti.Oplemenite je raznim dodacima, limunom, limetom, kriskama jabuka ili krusaka koje ce kad malo odstoje dati jedan poseban okus vodi.