Dječji karneval u Rijeci

Dječji karneval u Rijeci2

Budi što želiš. Dođi na Riječki karneval!!

Riječkog karnevala i ove godine se može očekivati mnogo dobrih maski kako iz zemlje tako i iz inozemstva.Riječki karneval ove godine održat će se u trajanju od 17.1.2013. – 13.2.2013.U sklopu tog karnevala održat će se i dječja karnevalska povorka 2.2.2013 – to je povorka u kojem sudjeluju najmlađe generacije iz zemlje ali i iz inozemstva,tada se rijeka mališana slije na Riječki korzo u raznobojnoj maškaranoj odječi.

1dječji karneval u rijeci

Sedamnaesti put zaredom održat će se Dječja karnevalska povorka, događaj u kojem sudjeluju djeca predškolskog i školskog uzrasta.Mnogobrojni likovi iz bajki i mnoga mistična stvorenja iz mašte toga su dana glavna atrakcija Riječkog karnevala zbog kojih dolaze brojni posjetitelji iz cijelog svijeta.Mnogobrojne maske i kostimi sigurno će ispuniti vaša očekivanja.

Dječji karneval u Rijeci

Maškarani klinci su nada ali i obećanje da se karnevalska tradicija neće zatrti na ovim prostorima, već će vjekovima živjeti i prenositi duh maškaranja na slijedeće generacije, koje će znati cijeniti ostavštinu svojih predaka.

Pack of 24 Animal Foam Childrens Face Masks

Pack of 24 Animal Foam Childrens Face Masks

  • 24 Foam Animal Masks
  • Great For Children
  • Elastic to hold on head

Pack of 24 foam childrens masks, including a cow, horse, pig, 2 dogs, rabbit, 2 cats, 2 giraffes, 2 elephants, zebra, 2 tigers, lion, 2 monkeys, 2 butterflies, ladybird, bee, mouse and panda.

Cijena: £10.99

Preračunajte cijene s našim konverterom valuta (u sidebaru)

Saznajte više kako kupovati na AMAZONU