Djevojka imena Feriha, serija koju gledamo

xferiha.jpg

Kad dobije stipendiju za fakultet, Feriha se pretvara da je nešto što nije. Uskoro započinje vezu s najpopularnijim i bogatim mladićem Emirom. Feriha je za njega žena iz bajke, lijepa, poštena, pametna i bogata. Međutim Emir nije svjestan da je njegova Feriha iz bajke ustvari potpuno lažna…

Feriha je prekrasna djevojka koja živi u luksuznoj četvrti. Njezin otac Riza je domar, a majka Zehra spremačica. Zajedno s braćom Mehmetom i Omerom Feriha živi u podrumu luksuzne zgrade sanjajući o životima kakve vode njezini ostali stanari. Oni su uspješni i bogati, imaju najnovije mobitele, automobile, odjeću te putuju svijetom.Feriha se druži s bogatom i razmaženom te psihički nestabilnom Cansu te imućnom kćerkom dizajnerice, Larom. Iako nije iz njihovog svijeta, Feriha svojom upornošću i ustrajnošću dobije stipendiju za prestižno sveučilište koje pohađaju djeca najbogatijih turskih obitelji.

Na početku godine Feriha privuče pozornost najpopularnijeg mladića i poznatog zavodnika Emira te njegove ekipe – najboljeg prijatelja Koraya i razmažene Hande. Kada susretne Emira, srameći se svog podrijetla, Feriha se predstavlja kao mlada bogatašica iz ugledne obitelji. Što vrijeme dalje odmiče Feriha i Emir se sve više zaljubljuju jedno u drugo, no usporedno s tim i Ferihine laži postaju sve kompliciranije i veće.

No sreća neće potrajati zadugo, jer svaka laž na kraju bude otkrivena. Saznat će se prava istina o tome tko je djevojka pod imenom Feriha…

O SERIJI

Glavna junakinja serije je Hazal Kaya, gledateljima poznata kao Nihal iz serije Strasti Orijenta. Manje je poznato kako je Hazal posudila glas kćerki Tonyja Soprana u turskoj sinkronizaciji jedne od najpopularnijih serija današnjice Obitelj Soprano. Njezinu majku tumači nova sultanija Hurem iz Sulejmana Veličanstvenog i jedna od najboljih glumica Turske Vahide Gordum. Ferihinu najveću ljubav utjelovio je najbolji model Turske 2010. godine, student fakulteta šumarstva, neodoljivi Cagatay Ulusoy.

Soundtrack serije koji potpisuju Nail Yurtsever i Cem Tuncer osvojio je nagradu na 39. dodjeli nagrada ‘Golden Butterfly’ 2012. godine. Nail Yurtsever potpisuje glazbu iz hit serije Asi te Kako vrijeme prolazi za koju je također dobio nagradu.

Sadržaj 38. i 39.ep koje možete pogledati 04.09. na kanalu Nova TV u 20:05 i 21:06

Dok Emir i Feriha proživljavaju emocionalno teške trenutke u stanu kućepazitelja, situacija se mijenja kad ih zatekne Mehmet. Emira i Ferihu ono što su doživjeli ponovno tjera na suočavanje sa zaprekama koje ih razdvajaju. U tom trenutku dug za automobil, koji je platila Sophie, uzrokuje pogrešne zaključke. Džansu je uplašena ponovnim zbližavanjem Ferihe i Emira, a Hande nije tu kako bi joj bila podrška. S druge strane susret Leventa, koji se želio vidjeti sa svojim bratom, i same Nevbahar protječe teško. Sanem je, međutim, sva u nastojanjima da još bolje učvrsti svoj poslovni odnos s Unalom. Emir, koji se suočava s potpunim uvidom u Ferihu i njezinu situaciju, uviđa da njegov boravak u zgradi za nju predstavlja prijetnju te odlučuje preseliti se. Ipak, ljubavnom paru ubrzo predstoji neočekivani razvoj događaja.

Suočenost s činjenicom vjeridbe Emiru se čini kao kap koja je prelila čašu. Dok se on obuzet strašnom ljutnjom u potpunosti zatvara u sebe, Feriha je ovog puta odlučna ispričati mu sve kako je bilo. Pobjeda koju je Džansu izvojevala zahvaljujući fotografiji sa zaruka zasjenjena je njezinim saznanjem o Emirovoj odluci da se iseli iz zgrade. Ferihi, koja pokušava dokučiti kako je ta fotografija dospjela Emiru u ruke, nije lako prebroditi raspad sustava. Ono što se dogodilo prilikom susreta Ferihe i Seher prevrnut će situaciju u stanu kućepazitelja naglavačke.

 

Adini Feriha Koydum – Soundtrack Orjinal Dizi Müzigi (CD)

Adini Feriha Koydum - Soundtrack Orjinal Dizi Müzigi (CD)

1. Ad?n? Feriha Koydum Jenerik 2. Beni Unutma 3. Kader 4. Esaretin Böylesi 5. Ask Temas? Duduk Versiyon 6. Kirmiizi Ayakkabilar 7. Dogu 8. Ad?ni Feriha Koydum Dramatik Tema 9. Beni Unutma (Enstrumantal) 10. ?stanbul’da Bir Gece 11. Zehra Feriha Temas? 12. Ask Gerilim Temasi 13. Çocukca 14. Beklemek 15. Adini Feriha Koydum Slow Versiyon 16. Feriha Emir Ayrilik Temasi 17. Zamani Beklemek 18. Tamirci Mehmet Temasi 19. Yoksul 20. Duygusal Gitar 21. Sevinc 22. Gülsüm Koray Ask Temasi 23. Mutlu Aile Temasi 24. Kirmizi Ayakkabilar Piyano Versiyon 25. Feriha Cocukluk Temasi 26. Ad?ni Feriha Koydum Jenerik Gerilim Versiyon 27. Vakitsiz Ask 28. Entrika 29. Yeni A?k …. usw….

Cijena: £33.29

Preračunajte cijene s našim konverterom valuta (u sidebaru)

Saznajte više kako kupovati na AMAZONU