Fifi fondant torta za dječji rođendan

Ukoliko se bliži rođendan Vašem djetetu i Vi ste rastrgani između manjka slobodnog vremena i iskrene želje da svom malom srcu poklonite jedinstvenu tortu koja će ga oduševiti, evo jedne univerzalne ideje i za djevojčice i dječake, ova torta baš nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Fifi i cvjetno društvo je ime crtića kojeg s oduševljenjem gledaju gotovo sva djeca u dobi od 1. do 4. godine.

Fifi Ne Zaboravi Me i i njeni veseli prijatelji koji čine Cvjetno društvo najviše vremena vole provoditi u vrtu. Najveće avanture i pustolovine Fifi proživljava sa svojim cvjetićima u šarenom i raznolikom vrtu o kojem se uvijek vjerno brine. Fifi se bavi organskim uzgojem biljaka i nijedna kemikalija neće utjecati na njene cvjetne prijatelje. Uvijek ima puno posla pa ponekad jednostavno zaboravi što je zapravo najprije trebala učiniti. No, jedno je sigurno – Fifi posjeduje nevjerojatnu strast za životom i pustolovinom, a njima im se uvijek pridruži cijela družina.

Fifi Ne Zaboravi me je ustvari  Fifi Potočnica, ali joj je ime malko nezgodno prevedeno od engl. složenice Forget Me Not koja označuje mali močvarni cvijet nježno-plavih ili bijelih latica 😉

 

 

 

Sadržaj je prenesen sa bloga Slatka zavrzlama… by boysmama