Frizure za vjetrovito jesensko vrijeme

frizure

Frizure: Jesen je obično najzahtjevnije razdoblje u godini kada su frizure u pitanju. Kosa se još nije oporavila od štete koju su učinili sol i sunce, a ako vam vlaga iz zraka ne kvari frizuru tada to čini vjetar. Ali to ne znači da ne možete izgledati uredno.

_2.jpg

Cilj frizure za vjetrovito vrijeme je imati jednostavnu frizuru koja se lako može popraviti, ali koja je istovremeno pričvršćena ukosnicama u punđu ili rep. Pletenice su također odlične za vjetrovite dana, jer kosa zadržava strukturu, a djeluju ležerno.

_3.jpg

Za kratku kosu rješenje su ukosnice, obruči i razbarušeni stil.

Raspuštena bujna kosa lijepa je u svako doba godine, tako je ova čvorasta kruna od kose blogerke Sincerely Kinseysavršena i za ovu jesen. A sve što vam je potrebno je 5 do 10 ukosnica zavisno o dužini i gustoći vaše kose. Kosu raščešljate i podelite razdeljak onako kako obično nosite.

Većina žena trudi se izgledati moderno i pratiti najnovije trendove po pitanju frizura, ali postoje neke klasične  s kojima nikad nećete pogriješiti. Bitno je da frizuru prilagodite svom obliku lica i ostalo će frizura napraviti za vas. Iako su frizure, baš poput odjeće na modnim pistama uvijek pomalo pretjerane, one su nam jedini uvid unaprijed u ono što će biti moderno.