Kako da vam oči izgledaju veće

Oči

Zamagljen pogled izgleda vrlo senzualno, međutim tamni tonovi šminke mogu vizualno smanjiti oko.Odlučite se za metalik sjene koje reflektiraju svjetlost i stvorite seksi efekt koji će vam otvoriti oči.

Kako da vam oči izgledaju veće

Za početak je potrebno da utapka korektor koji ima žutu bazu u unutarnje kutove očiju i na podočnjake kako biste ublažili tamne tonove. Lagano razmažite zlatnu sjenu preko kapka sve do linije obrva. Ova boja pristaje svima, a odlično prekriva crvenilo i tamne mrlje.

Zategnite gornji kapak i olovkom za oči u čokoladnobraon boji iscrtajte liniju cijelom dužinom (od jedne do druge ruba). To će vizualno povećati oko i naglasiti njegov oblik. Trudite se da liniju povlačite uz samu ivicu trepavica.

Na unutarnji kut oka nanesite metalik srebrnu sjenu. Svjetlucave čestice daće svježinu oku i ublažit tamnu sjenu koja pada od nosa.

Unutrašnju rub donjeg kapka iscrtajte bijelom olovkom to će naglasiti bjelinu oka, a samim tim će ono djelovati veće.

Usmerite četkicu maskare ka oku i vučete je više puta preko trepavica počevši od samog korijena. Tako ćete nanijeti debeli sloj maskare u korijen trepavica, što će udvostručiti njihovu punoću. Nakon toga, pređite četkicom i preko gornje strane trepavica kako biste dobili opčinjavajući finiš koji otvara” oko.

Još jedan savjet: važno je koristiti svijetle boje oko očiju bez tamnog tuša na donjem kapku, jer će on oči učiniti manjim.