Kako prepoznati savršenog muškarca

Kako prepoznati savršenog muškarca

Pronaći Gospodina Savršenog je težak posao koji s godinama postaje sve teži. Situacija postaje zategnuta jer se izbor smanjuje a kriterijima povećavaju.

Međutim, nikada ne treba odustati već uvijek sa podignutom glavom ići kroz život upravo zbog toga što nikada ne znate što vas čeka iza ćoška. Možda vam život već danas priredi iznenađenje. Za početak, kako biste olakšali sebi muke u potrazi za pravim muškarcem, sve što treba je da odgovorite na sljedeća pitanja.

Da li je atraktivan?

Ovom prilikom ne mislimo na fizičku ljepotu, već onu duhovnu. Šta vam znači zgodan muškarac koji ne zna da sklopi dvije normalne rečenice i koji je prazan u duši. Karizma prije svega, karakter, optimizam i lijepo ponašanje su uvijek ono što treba tražiti u muškarcu. To će vam pomoći da pronađete dobrog muškarca koji će uvijek biti pozitivan i prihvaćen u svakom društvu, a posebno vašem.

Da li je dobar prijatelj?

Jako je bitno da je muškarac društven i socijalan tip, koji obožava da dijeli život sa dragim ljudima. Druželjubivost ne samo da utiče na kvalitet njegovog života, već i vašem može mnogo da doprinese. Muškarac koji praktikuje druženja može mnogo da vam ponudi.

Da li želi da razgovara?

Sve se rješava pričom i razgovorom. Nema ništa gore od neiskrenog odnosa koji samo navlači nervozu i nezadovoljstvo. Jako je bitno da od početka gajite iskrenost u vezi, a ukoliko je muškarac uvijek raspoložen za priču, uboli ste džek pot.

Da li je pouzdan?

Povjerenje je temelj svakog odnosa. Bitno je da nikada nemate crnih misli poput “S kim li je?” i “Gdje li je?”, ali je isto tako važno da ni on takve osjećaje ne gaji prema vama. Povjerenje prije svega. Sloboda je čovjekova potreba pa je samim time važno da je imate u vezi, s maksimalnim mogućim povjerenjem od strane partnera. Ukoliko vas podržava, može biti da je Gospodin Savršeni.

savršeni1

 

Da li vam nedostaje?

Lijepo je kada ne možete jedno bez drugog pa morate svakog trenutka da se dopisujete sms-ovima i zovete na telefon. Međutim, treba da mu ostavite malo prostora i da vas se zaželi. Sve što nije uvijek na dohvat ruke je zanimljivo. Ne šaljite mu poruku par sati pa ćete vidjeti kako ćete mu nedostajati. Taj osjećaj mu priuštite s vremena na vrijeme.

Da li vas podržava?

Podrška je jako bitna stavka u ljubavi. Mnogi muškarci imaju problema sa samopouzdanjem kada naiđu na ženu koja je podjednako ili ne daj bože uspješnija od njih. Međutim, pravi mačo tip, koji vjeruje u sebe, nikada neće imati problem sa vašim poslovnim uspjesima. Čak štaviše, biće ponosan jer pored sebe ima mladu, lijepu i prije svega biznis ženu.

Da li je odgovoran prema porodici?

Ukoliko vodi računa o svojoj porodici i trudi se da im ništa ne nedostaje, takav muškarac će definitivno biti partner pun ljubavi i brige prema vama, a potpm i posvećen otac prema svojoj djeci. Vrijedi ga zgrabiti.