Kako se pripremiti za prvi izlazak

izlazak

Dakako da prvi susret može izazvati osjećaj nesigurnosti i tjeskobe. Ali uz našu pomoč možete se dobro pripremiti za to. Evo nekoliko savjeta kako se pripremiti najbolje za prvi izlazak, date, spoj.

1. Svaka osoba se osjeća samopouzdano kad se osjeća atraktivno. Dakle pobrinite se da što bolje izgledate. U skladu s izlaskom odaberite odječu, koja će se uklopiti u dogovoreni plan, večernji izlazak ili možda izlet u prirodu. Ako ste u nedoumici, pitajte partnera za izlazak kamo planira ići ima li neki posebni dress code koji morate poštovani za izlazak. Budite suzdržani pri izboru šminke, nakita. Klasični izgled je uvijek najsigurniji.

kako se pripremiti za prvi izlazak1

2. Kada se pripremate za izlazak budite odmorni, osigurajte si dovoljno sna, izbjegavajte stresne situacije. razmišljajte pozitivno i nemojte piti puno kave ili alkoholna pića.

3. Budite spremni u točno dogovoreno vrijeme. Nitko ne voli čekati, ljudi se tada osjećaju zanemareno i omalovaženo. Ako budete točni steći ćete poštovanje partnera.

4.Budite opuštena i dajte sve od sebe da taj spoj bude uspješan. Zadržite pozivan stav i poštujte interese druge osobe. Poštujte ograničenja, što se tiče vremena osobe s kojom izlazite ( nemojte očekivati da budete zajedno do 5 ujutro ako radi ujutro i sl.) ali i novčanog stanja ,ponudite da podjelite račun( ne inzisitrajte na skupim stvarima, hrani i sl.)

5.Prvi dojam je važan,zato budite ono što zaista i jeste, ne pretvarajte se da ste nešto što uistinu niste ili nemojte se predstavljati za nekog tko uistinu niste. Ako ste po prirodi otvoreni tako se i ponašajte razgovorajte otvoreno,možete čak i preuzeti inicijativu u razgovoru. Iskreno govorite o stvarima koje volite ali i o onima koje vam smetaju.Ne morate pričati o svojoj prošlosti i iznositi detalje iz privatnog života, budite slobodni u izražavanju svojih stavova.

6.Ako to nije osoba koja vam odgovara ipak pokažite zahvalnost, mada vam je dosadno budite pristojni. Ne zaboravite na 4. magične riječi: molim, hvala, izvoli i oprosti. Budite ugodan sugovornik iako unaprijed znate da to nije osoba za vas.

7. Granice, već na prvom izlasku, morate jasno istaknuti,a obećanja koja ne možete i ne želite ispuniti,nemojte niti davati. Ako je osoba u nekom trenutku romantična a vama to ne paše otvoreno to recite. Ako vam je jasno iz tog prvog spoja da drugi ne želite nađite način da to pristojno kažete.Teško je nekome reći da ga više ne želite vidjeti no to je jedino ispravno rješenje.

kako se pripremiti za prvi izlazak3

Izlasci vam omogućuju da upoznate mnogo zanimljivih ljudi, no to ne znači da se morate viđati s nekim ako to ne želite, u tom slučaju to mu i recite.Morate biti dosljedni sebi a ostalo će se samo desiti.