Kako upoznati muškarca na dočeku Nove godine?

Nova godina

Novogodišnja je noć idealno razdoblje za potencijalan početak romantične veze. Na većim zabavama lako je upoznati nove ljude, a kroz neobavezni razgovor možeš saznati imate li zajedničkih interesa. Donosimo nekoliko pravila uspješnog zavođenja uz koja ćete u Novu godinu možda i vi uploviti u paru.

Na Staru godinu izloženi smo pritisku okoline da se dobro zabavljamo, neodoljivo izgledamo i izazivamo tuđe divljenje. Još je bolje ako smo na proslaviu privlačnom društvu ili ako tamo upoznamo nekog posebnog. Nema dvojbe, doček Nove godine uvelike je prenapuhan, dok su brojne “fešte” s tim povodom parade neukusa..

Budući da je jedna od nepisanih društvenih “obaveza” na novogodišnjoj proslavi osvojiti nekoga, mogli bi se osjećati neprikladno i prikraćeno ako ste sami. Znajte da je s vama sve u najboljem redu neovisno o tome imate li partnera ili ne, ali ako si u potrazi, novogodišnja je noć doista pogodno razdoblje za hvatanje nekog zanimljivog u svoju mrežu.

Vrijeme za osvajanje je sada idealno pa prigrlite praznično ozračje i maksimalno ga iskoristite. Pritom poštujte nekoliko malih pravila uspješnog zavođenja na novogodišnjim zabavama.

Zadužite prijateljice za posredovanje pri upoznavanju na zabavi. Poznanstvo sklopljeno makar i uz minimalno sudjelovanje zajedničkog znanca u startu dobiva snažan zamah. Prisnije prijateljice znat će tko vam odgovara, a ti im dodatno naglasi kakve osobine priželjkuješ. Smirenog, skućenog tipa za ozbiljniji odnos ili epizodistu za brzopotezni provod?

Nova godina Na proslavi budite dobro raspoloženi, a pozitivan stav pokažite i izrazom lica. Makar se ne osjećalli tako, odglumite dobro raspoloženje, jer aureola sretne osobe ima magnetski učinak.

Ne odustajte od svojeg ukusa i vrijednosti. Ako ste privrženi dinamičnom ritmu življenja, nećete biti sretni s povučenim momkom, koji se najbolje osjeća u naslonjaču. Ne morate se poklapate u svemu, nego u ključnim pitanjima: slični interesi, podudarni bioritmovi i spremnost na nova iskustva.

Nova godina – Kad jednom uspostavite početni kontakt, prebacite se na smislenu temu. Neobavezni razgovor je zgodan i nužan, no zadržavanje na njemu ograničava mogućnosti  zbližavanja.Dobrim pitanjima potaknite drugu stranu da otkrije nešto o sebi. Ohrabrite sugovornika tako što ćete i vi podijeliti neki značajan, ali ne nužno i jako intiman podatak.doček nove1

Nova godina –  Znajte, kada je bolje odustati i krenuti dalje. Izbjegavajte ljude koji vas ne nadahnjuju i u čijem se prisustvu osjećate nelagodno. Čak i ako vam se dotična osoba jako sviđa, pitajte se koliko je realno povezivanje na dugi rok. Ako ste stekli dojam da biste se vi ili on morali znatno promijeniti kako biste bili zajedno, znači da niste jedno za drugo. Malo se tko u životu znatno promijeni.

Intuicija je izvrstan signalni mehanizam, koji mnogi zanemaruju. Osluškujte što vam javljaju leptirići u trbuhu i grlo. Osjetite li u nečijem prisustvu tjeskobu, gorčinu ili nelagodu, vjerojatno stvar neće funkcionirati. Ako je netko prikladan za vas, vjerojatno će vas na to upozoriti iznenadan osjećaj topline i veselja u njegovoj blizini.

Dakle,doček Nove godine može biti vrlo zanimljiv za jedan novi početak,novo poznanstvo,samo opušteno krenite i osvojite muškarca svojih snova!