Kakvi nokti za najluđu noć?

Nokat

Bliže se novogodišnji praznici, sve je već okićeno najljepšim ukrasima, a u zraku se osjete neke pozitivne vibracije. U prodavnicama već su u ponudi najrazličitije vrste svjetlucavih haljinica za najluđu noć u godini, a mi vam donosimo i neka zanimljiva rješenja za nokte.

_55.jpg

_11.jpg

Bilo da se odlučite za planinske proslave ili gradske klubove, manikir je neizostavan te noći. Nokat Zato ne dozvolite da bude običan, jer uz malo mašte i truda možete u tren oka dobiti neobičan i zanimljive ukras na vašim rukama.

Kada razmišljamo o Novog godini, na pamet nam odmah padaju šljokice, cirkoni, Deda Mraz, sneg, pahulje… Kako se ne bismo oblačile u tom fazonu, jer i nije baš prikladno ići na posao u šljaštećoj haljini, dovoljno je da naglasimo prazničnu idilu na svojim noktima. Suptilno, a opet efektno. Boje koje treba obavezno da imate na svojim noktima su crvena, zelena, srebrna, bela… Sve što ima neke veze sa zimskim motivima je dozvoljeno. Od irvasa do Sneška Belića. Možda ćete misliti da će to izgledati previše detinjasto – ali niste u pravu. Nokat . Upravo će ovakvi motivi osvežiti i razveseliti vaš stajling!

Lijepi nokti su sastavni dio svake dame koja drži do sebe. Ne samo da nam pomažu u sitnicama, poput zakopčavanja sitnog nakita nego su I dekorativni detalj na koji redovito moramo paziti. Slabi, krhki nokti su često signalizacija nekog prehrambenog nedostatka. Zanemare li se nokti bi mogli bolno urasti ili dovesti do gljivičnih infekcija.