Kupaći kostimi za punije dame

Kupaći kostimi

Ljeto je na vratima. Želite li izbjeći brzinsko kupovanje kostima počnite već sada razmišljati o onome što bi vam odgovaralo.Malo ste pretjerali s hranom ove zime što je urodilo pokojim masnim jastučićem više, nije ništa strašno, žena treba biti meka i zavojita. No želite li ih ipak prikriti postoje načini za to.

 

Žene uglavnom žele sakriti izdajnički trbuščić.

U tom slučaju odaberite jednodjelni kupaći kostim koji će imati dubok izrez pa čak ići i do polovice trbuha sprijeda. Izgledat ćete neodoljivo privlačno, a kritična zona donjeg trbuha biti će prikrivena. Odaberite onaj u tamnoj boji.

kupaci-kostimi-za-punije-8
Ali možete odabrati i odvažan uzorak ili print na jednodjelnom kostimu koji ima remen od tkanine ili možda tamniji središnji dio, a veseliji uzorak na grudima. Apsolutno in su kombinacije crne i neonskih boja.Ali je to i odličan način da vizualno povećate grudi. Življi uzorak ili volani na području prsa odvući će pogled sa trbuščića ne brinite.

kostimi1
Smatrate li da su vaš problem bedra

odaberite dvodijelni kupaći kostim. Zapravo ste slobodni birati model koji želite, uz odgovarajući pareo. Ako je kostim u jednoj boji odaberite pareo sa uzorkom.No ako kostim već ima print na sebi neka pareo bude u jednoj boji.
Sve su žene lijepe,a lijepa žena je sretna i samopouzdana!

kupaci-kostimi-za-punije-4
Savijet

odustanite od stalnog uvlačenja trbuha,uspravite se ponosno i dobit ćete isti efekt sa potpuno drugačijim i pozitivnijim govorom tijela. Ne skrivajte sebe i svoju kožu od drugih. Pokažite svoje adute i oni će zasjeniti sve mane oko kojih brinete. Budite vedre, vesele i nasmijane uživajte u suncu i ljetu!

Prije odabira kupaćeg kostima

trebali biste točno definirati područja tijela koja želite naglasiti,  a koja kamuflirati. Budite iskreni prema sebi. Imate li veliki trbuh, a tanje noge?  Ili obrnuto?! Možda želite staviti naglasak na grudi? Jedna od stvari koja muči mnoge žene je i pogrešna percepcija vlastitih kilograma. Kako biste prekrili veliki trbuh možete nositi kupaće s remenom, komade s okomitim prugama i preklopne kupaće kostime na području trbuha.

Monokini je ženski kupaći kostim iz jednog dijela. Nastao je odbacivanjem gornjeg dijela kupaćeg kostima poznatog pod nazivom bikini. Nastao je šezdesetih godina dvadesetog stoljeća. Kreator je bio Rudi Gernreich (Rudy Gernreich). Na prvi modnim revijama manekenke su, od stida, skrivale svoja lica. No, vrlo brzo je prihvaćen od građanstva. Neki liječnici napominju opasnosti od sunčanja ženskih grudi zbog nježne kože koja cijele godine nije izložena suncu. Daljom evolucijom monokini je postao tanga.

Izvor: Wikipedija