Ljubav preko “neta”

Zaljubljeni

Ukoliko tražite dečka ili djevojku preko društvenih mreža, naravno trudit ćete se se da ostavite što bolji dojam. Evo nekoliko savjeta koji vam mogu pomoći u tome:

1. Pitajte djevojku koja vam se dopada da li voli pivo. Ako je odgovor da, postoji 30 posto više šansi da spava s vama na prvom sastanku nego djevojka koja kaže da ne voli pivo.

2. Pogreške u tipkanju, gramatičke pogreške i korištenje internet žargona odbijaju suprotan pol. Komplimenti poput “fenomenalno” i “fascinantno” imaju bolji učinak od “fizičkih” komplimenata poput “seksi”.

3. Truditi se da se dopadnete velikom broju ljudi je gubljenje vremena. Treba pronaći ljude koji će vas voljeti takve kakvi ste. Zato postavljajte fotografije koje najbolje prikazuju vas i vaše interese. Statistike pokazuju da će muškarci prije poslati poruku ženi koja se trudi da se dopadne samo njima.

4. Najbolja poza za muškarce je misteriozno gledanje u kameru, i to bez osmijeha. Momci od 19 godina koji pokazuju trbušnjake na Facebooku dobivaju dosta poruka, ali ne i stariji muškarci.

5. Profilna fotografija na Facebooku može biti povod za razgovor. Npr.. neko na profilnoj fotografiji svira gitaru. Odmah ga možete pitati da li je u bendu ili koju glazbu svira.

6. Privlačnost pobjeđuje godine. Možda mislite da kada dođete u određene godine, treba da izgledate fino, ali starije žene s blago provokativnim fotkama na profilu dobivaju više poruka.

7. Najbolja poza za fotkanje za žene je kada drže fotoaparat iznad glave. Žene koje flertuju s kamerom dobivaju najviše poruka, a one na čijim se fotografijama vidi i dekolte imaju čak 49 posto više poruka od onih na kojima se dekolte ne vidi. Zaljubljeni

8. Postoje pitanja pomoću kojih možete saznati jeste li jedno za drugo, npr.. Da li voliš horor filmove? Da li si ikad putovao / la u stranu zemlju sam / a? Zar ne bi bilo zabavno ostaviti sve i živjeti na brodu?

9. Obratite pozornost na fotografije. Što je fotografija atraktivnija, veća je vjerojatnost da je zastarjela.Zaljubljeni

10. Kada su fotografije u pitanju, zbog bljeskalice možete izgledate sedam godina starije. Fotografirajte se danju.