Boja doljnjeg rublje otkriva kakva ste ljubavnica

rublje

Ljubavnica:Nedavno provedeno istraživanje pokazalo je da će se više od polovice žena odlučiti za donje rublje u svjetlijih tonova te ono u boji koži dok će izbjegavati klasično bijelo i crno donje rublje te čipku.

Pretpostavlja se da su na promjenu izbora donjeg rublje velik uticaj imale i zvijezde, poput Eve Mendes koja tvrdi kako se seksi osjeća ili gola ili obučena u klasično donje rublje. Tako je Katy Perry za naslovnicu magazina Rolling Stone izabrala grudnjak i gaćice boje kože umjesto izazovne čipke, navodi tportal.

donje rublje2 [320x200]

Stručnjaci tvrdi da svaka boja donjeg rublje ima svoje značenje i skrivenu poruku. Tako su žene koje se odluče za rublje svjetlijih tonova te ono boje kože opuštene, čvrsto stoje na zemlji te poručuju da nemaju ništa sakriti.

Tople i jake boje kao što su crvena, narančasta i žuta potiču osjećaj uzbuđenja te nam čak mogu povisiti krvni pritisak, povećati otkucaje srca i ubrzati disanje. Tako crveno donje rublje otkriva energičnu, strastvenu ženu koja preuzima inicijativu. Međutim, takve žene su i sklonije većim promjenama raspoloženja te iskazuju povećanu potrebu za dramatikom.
donje rublje1 [320x200]
Žene koje vole ružičasto donje rublje su romantične, nježne i osjećaju jaku potrebu za pažnjom. Isto tako one su vrlo ženstvene, putene i gotovo nikada se neće odvažiti preuzeti inicijativu.donje rublje3 [320x200]
Izboru crnog donjeg rublje sklonije individualne, snažne žene koje su ujedno i vrlo strastvene i zanosne. Suprotnost tome je bijelo donje rublje koje otkriva nevinost i podložnost. Takve žene su često spremne na kompromise te su voljne učiti nove stvari.