Božični nakit osvježen mašnicama

Mašnice

Mašnice – Božićne kuglice koje već godinama, svakog Božića ostaju u kutiji i čekaju neka bolja vremena, sada osvježite mašnicama i podarite im novi sjaj. Oštećene, izgrebane i neugledne kuglice uz pomoć malih trikova ponovno će zasjati na vašem boru.Ovog Božića imat čete nove-stare kuglice.
Razne retro kombinacije vraćaju se u modu, tako i umjetni snijeg sve češće krasi božićne jelke. Uz takvu dekoraciju odlično će pristajati kuglice sa snježnom ornamentikom, samo što ćemo umjesto snijega u spreju upotrijebiti struktur pastu s krupnim zrncima.

Mašnice Razne retro kombinacije vraćaju se u modu, tako i umjetni snijeg sve češće krasi božićne jelke. Uz takvu dekoraciju odlično će pristajati kuglice sa snježnom ornamentikom, samo što ćemo umjesto snijega u spreju upotrijebiti struktur pastu s krupnim zrncima.

Božič-kuglice

 

 

 

 

 

 

 

Perlice i lančić

Mašnice Površina kuglice na nekim je mjestima ostala bez boje.Nanesite silikonsko ljepilo na kuglicu, te na njega nalijepite lančić načinjen od perlica. Ako nemate gotovih lančića , onda će i same perlice dobro poslužiti ovoj svrsi. Dakle, nakon što ste nanijeli silikonsko ljepilo, na njega pospite perlice u željenim bojama.

Božić-obnovi stare kuglice

Oporavak zelenilom

Boja kuglice vam se više ne sviđa. Trebate svježu promjenu. Površinu kuglice obojite zelenom, akrilnom bojom. Ukoliko je potrebno nanesite dva sloja.Na vrh kuglice silikonski ljpilom zalijepite zelenu traku. Zalijepite je na način da izgleda poput volančića.možete se poigrati još ponekim bojama i detaljima po vašem izboru,uživat čete u novom Božićnom nakitu, djelu vaših ruku.Božične kuglice osvježi mašnicama