Mlad si koliko se osjećaš

Rossellini_Isabella

Toliko legendi, toliko ispisanih stranica i popunjenih polica koje pričaju priče o potrazi za vječnom mladošću.Mladost je kapital koji se danas kupuje i prodaje. Može li se ona doista kupiti? Moguće je kupiti mladolik izgled svakako. Otvorite katalog izaberite lice i tijelo koje biste željeli i pod uvjetom da imate dovoljno novca sve ovo može biti vaše. Kreme, maske tretmani… sve to danas služi kako bismo što dulje odgodile nastupanje prvih bora i borica.

Prva mladost je ona koja dolazi iznutra. To je doista istina. Pazite li na svoje tijelo naravno da će ono duže zadržati mladoliki izgled i biti manje sklono starenju.Vaznije je ipak misliti na um.Uvijek živite samo za sebe i ne dozvolite da vas mali životni problemi i balvani koji će se povremno naći pod vašim petama ometu u vašoj pravoj misiji. Radite ono što radite zbog sebe, vaše pravo je da živite sretan i zdrav život i da ga živite onako kako želite.

Slavna ljepotica Isabella Rossellini jednom je izjavila da su je njene mladenačke godine činile lijepom i poželjnom ali da je tek u ranim pedesetima osjetila svoju ženstvenost i slobodu da bude ono što ona stvarno i jeste: žena zadovoljna sobom.