Moda -ove zime nosi se bijelo

Moda-ove zime nosi se bijelo7

Moda -bijelo je trendi
Za hladnije mjesece, koji su tu, dizajneri su spremili mnogo novih trendova, pa će svaka poklonica mode pronaći ponešto za sebe. Poprilično su se potrudili i za sezonu jesen/zima pripremili raznovrsnu ponudu, a evo šta će biti omiljeni jesenji i  modni komadi.

Bijeli sako
Ovaj komad odjeće, koji djeluje kao da je pozajmljen iz muškog ormara, može da se nosi i danju i noću. Iv Sen Loran govorio je da je obavezan kao dio večernjeg odjela, a drugi dizajneri ga pak kombinuju sa farmerkama i nešto ležernijim majicama i helankama i moderno je  tako uklopljenog nositi u dnevnoj varijanti.
Karirani uzorci
Sve vi koje obožavate škotski dezen, ove hladne sezone doći ćete na svoje: modna ponuda puna je garderobe sa kariranim uzorkom, kojim se zaista možete igrati kako god poželite. Od seksi školarke do ozbiljne biznis dame – karirano podnosi sve!

Moda-ove zime nosi se bijelo
Hlačee u žarkim bojama su i dalje moderne
Voljeli smo ih cijelog proljeća i ljeta, a voljećemo ih i ove zime. Pantalone jarkih boja savršene su za kombinovanje sa crnom odjećom jednostavnih linija. Ukoliko se odlučite za jedan ovakav model, biće nemoguće ne primjetiti vas.
Tufnice i dalje moderne
Ako je neki trend bio aktualan ove sezone, onda su to definitivno tufnice, koje su se nosile u svim mogućim kombinacijama, i nosiće se još.
Šareno krzno je apsolutni hit
Glavni „krivci“ za novi trend koji će ove jeseni i zime bez sumnje biti hit su „Guči“ i „Prada“. Oni su svoje kolekcije za predstojeću sezonu napravili sa puno raskošnog krzna u svim bojama.To je ovosezonski ovogodišnji „must have“!

šareno krzno1

Ladies Chunky Knit Fashion Winter Trapper Style Hat Tassel Scarf Set Cream-Grey-Lurex

Ladies Chunky Knit Fashion Winter Trapper Style Hat Tassel Scarf Set Cream-Grey-Lurex

  • Ladies Chunky Knit Fashion Winter Trapper Style Hat Tassel Scarf Set Cream-Lurex
  • Long Scarf With TasselEnds (200cm)
  • Matching Trapper Style Hat With Pom Pom And Tassels
  • Stylish and Comfortable
  • One Size To Fit 56cm – 58cm. Measure Around Head Just Above Ears To Determine Your Size

Ladies Funky OLA Chunky Thick Knitted Winter Trapper Style Hat Plus Matching Long Scarf With Tassell Ends. A Very Stylish And Packable Winter Hat Set. 100% Acrylic Wool

Cijena: £29.99

Preračunajte cijene s našim konverterom valuta (u sidebaru)

Saznajte više kako kupovati na AMAZONU