Što sve može “izluditi” muškarce

 

Muškarci

Imaju tako neke čudne stvari koje žene rade, mogu odbijati muškarce.

Na primjer, puno šminke je nešto što žene vole, ali muškarci sa druge strane mrze, jer oni vole prirodnu ljepotu. Isto tako, postoji i nekoliko drugih čudnih stvari o ženama koje muškarci ne vole.

Satima se spremate za izlazak
Oblačenje može trajati najduže 10-15 minuta. Međutim, ženama treba više od jednog sata da budu spremne. Muškarci nikako ne vole ovu čudnu naviku žena i smatraju je vrlo iritantnom. Najgora stvar o ženama je da će one pitati muškarca kako izgledaju i očekivat će iskren odgovor. Ali šta god vi rekli ( istinu ili laž ) ona vam neće vjerovati!

ormar [800x600]

 

Previše šminke
Ovo je jedan od čudnih stvari o ženama koje muškarci ne vole. Muškarci će uvijek više voljeti ženu koja ne nosi puno šminke i izgleda prirodno. Šminka može pokvariti vaše lijepo lice. Ako volite šminku, nemojte je puno nanositi.

Malo jedete
Kada idete na dan, nemojte se sramiti da jedete. Većina žena je uvijek na dijeti ili se osjećaju previše sramežljivim da jedu. Kada vi jedete malo, muškarci jedu kao svinje, i zbog toga se osjećaju veoma neugodno. Često muškarci završe plaćajući račun praznog želuca!

Vaše kupovine traju satima
Čak i nakon što je vaš ormar pun odjeće, žene uvijek smatraju da one nemaju šta obući. Žena će otvoriti svoju garderobu i buljiti više od 30 minuta u ormar, ne znajući šta obući. To je jedna od čudnih stvari o ženama koje oni mrze! Kupovina svaki drugi dan je vrlo teška za džep svakog muškarca!

kup [800x600]

Ja, ja, ja – opsjednuti ste sami sa sobom
Previše opsjednute sobom.
Žene su po prirodi vrlo opsjednute sobom. One uvijek žele izgledati najbolje na svaki mogući način. Oni jednostavno vole najviše ženu u kućnoj varijanti. Budite svjesne toga! Ne morate uvijek biti našminkana, već prirodna, to većinu muškaraca privlači još više.