Muški ego i kao ga usrećiti

Muški ego i kao ga usrećitiU ne tako davna vremena muškarci nisu marili za svoj uspjeh ili neuspjeh u ljubavnim vještinama jer se tada smatralo kako žene nisu tu da im sude. Žene su promijenile svoj status u društvu i sada ih se i te kako pita i o njihovu užitku na svim životnim poljima.
Psiholog George Weinberg, autor knjige “Zašto se muškarci ne žele vezati: Kako postići ono što oboje želite bez igranja igara”, proučio je veze muškaraca i žena te došao do rezultata koji bi ženama trebali pomoći da razumiju svog odabranika i još mu se više približe.
Cijelo istraživanje dr. Weinberg sveo je na pet stvari pomoću kojih će žena podići ego muškarca, koji mu je prijeko potreban da bi mogao biti zadovoljan i osjećati se snažan i koristan.

1. BEZ RUGANJA U POSTELJI
Žene danas otvoreno govore o svojim seksualnim potrebama i što žele od svog muškarca. Ako nije spreman, trebat će mu vremena da to prebrodi. Žena ga u tom slučaju treba opustiti i reći mu da jednostavno uživa. Nikad mu to ne bi trebale predbacivati, a profesor Weinberg savjetuje da mu se zbog toga nikako ne smijete.

lj1

 

2. POHVALITE GA DA JE SUPER
Muškarac od žene treba potvrdu da je dobar u krevetu. On u podsvjesti želi biti superheroj pa mu je seks izvor moći. Kada zadovolji ženu, osjeća se kao Superman. Ego mu podižete tako da mu otvoreno pokaže kako uživa. Iskreni uzdasi nekad vrijede više od riječi. Ipak, ne glumite nauštrb svog užitka.

3. PREUZMITE INICIJATIVU
Oni ne vole predugo čekati da spavate s njim ako je veza tek počela. Suprotno uvriježenu mišljenju, muškarci vole da žena napravi prvi potez jer se seks smatra važnim dijelom veze. Time mu govorite da vam se sviđa i da vam je poželjan. Ako se njemu to ne svidi, riješite ga se. Ne bojte se preuzeti inicijativu. Godit će mu.

4. POHVALITE NJEGOV IZGLED

lj
Iako ne brinu o svom tijelu kao žene, muškarci ipak imaju predodžbu o svom izgledu. Većina ih je zabrinuta veličinom penisa, općom tjelesnom kondicijom, ćelavošću i sl. Iako nitko nije savršen, muškarcima će pomoći ako mu žena kaže da je privlačan, seksi i da je jako uzbuđuje. Uostalom, da nije tako, ne bi ni bile s njim.

5. POKAŽITE MU SVOJU VJERNOST
Šanse da će muškarac oprostiti nevjeru ženi manje su nego šanse da žena oprosti muškarčevu nevjeru. Oni traže nekog tko će biti uz njih. Tu više nije riječ o pokazivanju vjernosti u seksu i ljubavi. Ego mu potiče i time što ga gleda kao prijatelja, kolegu te ga brani kad je potrebno. Time ga činite sigurnijim u sebe i u vas.

lj2