Nail Art

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Žene su već od davnina dokazale kako brinu o lijepom izgledu svojih noktiju pa je tako ‘nail art’ bio poznat i vladarici Egipta, Kleopatri. Oslikavajući nokte mineralnim bojama i onima dobivenih iz biljaka, žene su na taj način odavale da pripadaju imućnijem sloju ljudi.

Nail art, kakvog poznajemo danas, dozvoljava nam da se različitim načinima i tehnikama poigramo s mnoštvom boja, zanimljivih ornamenata i slika koje možemo projicirati na nokte. Ukrasiti ih raznoraznim naljepnicama, obojati ih u dugine boje ili pak nacrtati leptira na njima, odabir je samo na vama. To prepuštamo, kako se kaže, mašti na volju!

Nail art je sve traženija usluga kojom se uz kvalitetne materijale  i malo mašte svakoj ženi omogućava izražavanje vlastite  osobnosti.nail art1

Mnoštvo šarenih i svjetlucavih ukrasa i kamenčića, velika lepeza boja, pa čak i nakita koji se koristi za, popularan među mlađom populacijom, nail piercing, jamstvo su maštovitih i slikovitih kreacija koje uz malo truda mogu izgledati poput pravih malih umjetničkih djela.

Nail art zauzima visoko mjesto u svijetu mode i ljepote – nositi ga znači izražavati vlastitu osobnost, stil i karakter.