Najbolji način da zavedete muškarca

Najbolji način da zavedete muškarca

Najbolji način da zavedete muškarca

Ljepota nije presudna, nije toliko ni pamet, ono što je najvažnije jeste savladavanje vještina flertovanja. Ako baš i niste vični tome sigurno vam se barem jednom dogodilo da je neka druga vještije žena vama pred nosom odvela muškarca koji vam se sviđao. Koji je najbolji način da zavedete muškarca? namjestite se preko puta muškarca koji vam se sviđa i potrudite se uspostaviti kontakt očima. Direktan pogled koji ne skrećete barem nekoliko sekundi uz lagani osmijeh jasno mu daje do znanja da vam se sviđa i da želite da vam priđe.
Ako vam uzvrati osmijeh vrijeme je za malo igranja , pa uzvratite malo širim osmijehom i okrenite glavu, kao da vas je malo sram, pa nakon nekoliko sekundi vratite glavu natrag, pogledajte ga u oči i ponovno se osmjehnite. U tom trenutku bi vašu jasnu poruku shvatio i ne baš najbistriji muškarac, pa možete očekivati da će vam prići ako mu se stvarno sviđate. Naime, muškarci su, vjerovale vi to ili ne u smrtnom strahu svaki put kad treba da priđu nepoznatoj ženi.

zav

Možda se to na njima ne vidi a ima naravno i izuzetaka kojima to nije nikakav problem no velika većina s olakšanjem će dočekati ovakve signale s vaše strane koji im osiguravaju ulaz bez trenutnog odbijanja, tako ćete ga zavesti. Naravno uz sve gore navedeno nije loše malo zavrtjeti nogama zabaciti glavu i otkriti vrat koji muškarci obožavaju tako da će ga već sama želja poljubiti taj vrati dovesti pred vas. I to je to. Vi ste svoje učinili, sad je red na njemu da se pokaže u najboljem mogućem svjetlu a vaša igra nastavlja se pogledima u oči, osmesima i zabacivanjem glave.

izvor: metro – portal