Najjeftinije skii destinacije!

Najjeftinije skii destinacije-Jahorina, Bosna i Hercegovina
Prosječan broj dana sa snježnim pokrivačem na Jahorini je 175, i to od oktobra do kraja maja. Desetogodišnji prosjek visine snježnog pokrivača u februaru iznosi 106 cm. Uzrok tome je činjenica da se Jahorina nalazi na granici miješanja mediteranskih i kontinentalnih zračnih strujanja te posjeduje izuzetno pogodnu klimu.

Najjeftinije skii destinacije
Jahorina je jedno od većih skijališta na Balkanu i ima ponosno olimpijsko nasljeđe.Skijališta su uglavnom  na srednje teškoj   razini, s oko 20 kilometara skijaških staza i lijepim pogledom na Sarajevo.Ovdje je u ponudi i noćno skijanje, ima odlična popratna događanja,a hrana je izvrsna.Cijena je više nego prihvatljiva, naime šestodnevni ski pass iznosi 91 eura.

Vogel, Slovenija
Vogel je, kao i Slovenije, mali ali savršeno oblikovan. Smješten je iznad Bohinjskog jezera, ima modernu žičaru i brojne sjedežnice. Vogel je preporučljiv za skijaše početnike, dok će dobri skijaši stazu savladati za dan-dva. O nočnom životu se ovdje nemože govoriti jer gotovo i ne postoji, osim nekoliko restorana uz obalu jezera, pa je mjesto idealno za romantični zimski bijeg. Cijena šestodnevnog ski passa je više nego prihvatljiva i iznosi 139 eura.

769

 

 

 

Jasna, Slovačka
U posljednjih nekoliko godina Slovačka privlaći skijaše,Jasna je skijalište koje privlači zahtjevnije skijaše i snowboardere,koji uz to žele i duboki snijeg, jeftinu hranu, pa čak i jefitno pivo. Tu je respektabilnih tisuću metara vertikalnog pada i dosta šume,Jasna će zadovoljiti srednje skijaše kao i one bolje ako su spremni malo istraživati izvan staza. Popratni sadržaji nisu razvijeni, ali postoje noćni barovi i restorani u obližnjem gradu Liptovsky Mikulas. Slovačka ima izvrsne cijene – krigla piva košta 1,2 eura, a tri slijeda jela možete dobiti za ispod 12 eura. Šestodnevni ski pass je 143 eura,što je zbilja prihvatljiv iznos.

Ultrasport Walking/Skiing Sticks with Anti-Shock and 3M Reflector

Ultrasport Walking/Skiing Sticks with Anti-Shock and 3M Reflector

  • Patented, Adjustable Anti-Shock System
  • Ergonomically Shaped Handles With Adjustable Wrist Straps
  • Ideal To Transport Due To Triple Telescopic Function
  • Printed Centimetre Scale, Continuously Adjustable Length 28 To 57 Ins (71 To 145 Cm)

Cijena: £21.23

Preračunajte cijene s našim konverterom valuta (u sidebaru)

Saznajte više kako kupovati na AMAZONU