Najsukplja varijnta luksuznih lakova za nokte – Louboutinovih 30 nijansi

ljepoticasi.com

Lakovi za nokte je nesto sto zanima skoro svaku, ako ne baš i svaku ženu. Navikli smo smtrati da je lak u cijeni do 80 kn skup, pa šta ona kažete na cijenu lakoa od 50 dolara tj. 300 kn? Sigureno je preskupo no svakako nije bez kupaca koji kupuju takve lakove.

Christian Louboutin nije se zaustavio samo na dizajniranju cipela. Iako ga žene obožavaju zbog štikli koje oduzimaju dah, slavni dizajner odlučio im je ponuditi nešto potpuno drugačije. Ispirisan slavnom potpeticom „Ballerina Ultima“, koju je dizajnirao prije sedam godina, Louboutin je osmislio kolekciju lakova za nokte.

ljepoticasi.com2

30 nijansi lakova za nokte dostupno je u robnoj kući Saks Fifth Avenue u New Yorku, te u Sephori, ali i na internetu, naravno ako postoji opcija dostave do vaše adrese. Ljubiteljice njegovih štikli već su poludjele za intenzivnim bojama lakova koji dolaze u vizualno atraktivnoj bočici.

Louboutionovi lakovi koštaju nevjerovatnih 50 dolara. Slavni dizajaner predstavio je najsukplju varijntu luksuzne ponude lakova. Brendovi poput Marca Jacobsa, Jasona Wua ili Toma Forda lakove prodaju po cijeni od 30-ak dolara.