Narukvica kao modni dodatak

narukvica

Narukvica: U zadnje vrijeme na tržištu nakita sve se više ističe upravo Argentum koji vam može ponuditi veliku lepezu nakita, od narukvica, ogrlica i naušnica. Najbolje od svega što možete birati između materijala kao što je drvo, pomalo neobično i naravno nesvakidašnje.

narukvice1

Ako se kojim slučajem nađete u blizini jednog od njihovih dućana u ponudi imate puno toga. Od narukvica svakako treba izdvojiti modele kao što je narukvica od školjki koja  se može i rastezati, pa je tako prilagodljiva skoro za svaku ruku.

narukvice2

Također treba izdvojiti narukvicu sastavljenu od školjki i drveta. S njom ćete se zasigurno isticati i pomalo izdvojiti iz dosadnog sivila. Za one malo klasičnije tu je velik broj modela kao što je narukvica od koralja s kojom možete zablistati na svakoj prilici.

narukvica3

Veliki broj drugih dućana koji nude velik izbor za sve ljubitelje swarovski kristala. Od onih jednostavnijih do bogatijih modela, za svakoga ponešto. Nije istina kako su ti modeli predviđeni samo za starije, mlađi se isto tako mogu naći među ovom bogatom kolekcijom.

narukvica4

Moda je napredovala kao i sve ostalo u životu, pa u skladu s tim više nema nikakvih ograničenja koje bi vas možda mogle spriječiti u tome da zablistate na sebi jedinstven način onako kako vi želite, bez straha da će vas netko zbog toga možda osuditi.