Naušnice za vaše lice

Naušnice su modni dodatak koji bi svaku ženu trebale učiniti šarmantnom i privlačnom. Postoje odgovarajuće vrste za svaku prigodu i svaku ženu! S obzirom da su blizu lica naušnice ga moraju istaknuti. Tu su i nekoliko osnovnih pravila koji se moramo pridržavati!

Trebali biste identificirati svoj oblik lica, pa tek onda odlučiti koji stil naušnica će vam najbolje pristajati. Uzmite u obzir frizuru i boju vaše kose, boju vaše kože, visinu i odjeću koju nosite.

OKRUGLI OBLIK LICA

Ako je vaše lice okruglo birajte duge i pravokutne linije, jer to će izdužiti vaše lice. Kvadratne i pravokutne naušnice su također dobra opcija kao što su ugaone naušnice.

OVALNI OBLIK LICA

To je klasični oblik kojem stoji gotovo svaki stil naušnica. Uvijek možete napraviti neki eksperiment s različitim oblicima i odlučiti što dobro stoji na vašem licu. M ožete nositi naušnice s mekanim oblicima kao što su dugmadi, ovali i suze… Perlice, dijamante, drago kamenje,… možete nositi s kraćom frizurom i izgledati ćete fascinantno. Međutim, izbjegavajte nositi duge i tanke oblike jer će vas oni samo povući prema dolje.

SRCOLIKI OBLIK LICA

Potražite  koje se šire na dnu! Piramida ili trokutaste će na vama vrlo lijepo izgledati. Klonite se naušnica u obliku srca jer su vrlo kratke.

KVADRATNI OBLIK LICA

Naušnice s okruglim i kutnim rubovima stat će vam najbolje jer će vam pomoći u omekšavanju vašeg kvadratnog lica. Nemojte nositi duge viseće  jer će vam one dati kvadratni oblik neke duljine, a to vam nikako ne bi odgovaralo.

DUGULJASTI OBLIK LICA

Savjetujemo vam da nosite što jednostavnije . Trodimenzionalne naušnice će dati puninu vašem licu. Proširite svoj oblik lica! Dakle, možete nositi kružne, trouglaste s vrhom prema gore  i kvadratne .

TROKUTASTI OBLIK LICA 

Ako imate trokutasto lice trebate one koje će vam ublažiti oštre kutove. Velike ovalne ili male okrugle naušnice biti će idealne za vas. Nosite one sa oblinama na dnu i izbjegavajte one koje izgledaju poput točkice .

Sada imate savjete koji će vam pomoći! Idite naprijed i odaberite lijep par  za sebe!