Novogodišnji izgled noktiju

Nokti

Uz lijepo našminkano lice , važno je imati lijepe i uredne nokte, pogotovo ako se radi o novogodišnjoj noći. U najluđoj noći priuštiti sebi maštovite kreacije, uočljive boje i svjetlucave ukrase na lijepo oblikovanim noktima.. Najvažnije je da budete zadovoljni i da na slavlje krenete s noktima koji neće biti neprimjećeni.Crvena boja –atraktivna i vječna.

Novogodišnji izgled noktiju36_632347058_n

 

 

 

 

 

 

 

Umjesto lakiranja noktiju, danas se sve više traže gelovi u boji, najčešće se javlja dilema – koju boju izabrati? Ne možete pogriješiti odlučite li se za crvenu, s njom ćete uvijek izgledati atraktivno, a u novogodišnjoj noći i glamurozno. Imajte na umu da kratki nokti, koji su u trendu, vole upravo jake, efektne boje.

novogodišnji izgled noktiju 4
Za vaš novogodišnji look prekrasno će izgledati i boja višnje, zatim boja patlidžana koja je i dalje u trendu i vrlo je tražena. Ako želite na noktima iscrtati razne oblike onda će vam kao podloga odlično poslužiti pastelne boje. Zvjezdice, srca, iglice.. ukrasite nokte.

 

 

 

 

Dobra kombinacija može biti i ona koja je vrlo jednostavna:počnite s podlogom u crvenoj ili nekoj drugoj boji
preko podloge stavite bezbojni lak u koji ste stavili šljokice
posebnom tehnikom možete iscrtati šare, razne oblike po želji
ili ih dodatno ukrasite cirkonima, kamenčićima, sličicama.

Novogodišnji izgled noktiju6
Kratki, lijepo oblikovani i njegovani nokti, samo s vrhom od šljokica i to snježnih, izgledaće veoma elegantno, decentno. Ako ste ipak od onih kojima kratki nokti nisu dovoljno ženstveni, produžite ih gelom.
U svakom slučaju trebate znati da su na geliranim i nadograđenim noktima ukrasi dugotrajniji pa su samim tim i pogodniji za nail art.
Bilo da budete sam svoj majstor ili da se prepustite profesionalcu u novogodišnjoj noći blistajte punim sjajem!