Novi detalji iz posljednje sezone Sulejmana Veličanstvenog!

0629007.48

Osim što će gledatelji, uz već stare omiljene likove, u novoj sezoni Sulejmana Veličanstvenog, imati priliku vidjeti novu Hurem, evo još nekih novih detalja.

Na RTL televiziji počele su se prikazivati nove epizode popularne turske serije Sulejman Veličanstveni. U samo nekoliko prvih epizoda pojavljuje se stara i obožavanaHurem, odnosno glumica Meryem Uzerli, a naslijedila ju jeVahide Gordum. 

Na forumima su se ponajviše okomili na njen izgled, smatrajući da nije dostojna nasljednica svoje lijepe prethodnice Meryem. Ipak, takve reakcije nisu omele producente koji su još u proljeće počeli s pripremama za snimanje četvrte sezone kao i gradnjom novog seta, izradom 500 novih kostima za glavne glumce i i statiste te novim scenarijem. 

U četvrtoj, ujedno i posljednjoj sezoni, bit će prikazani svi važni događaji u zadnjim danima sultanova života, od smrti prvorođenog sina Mustafe i voljene Hurem, pa sve do bitke kod Sigeta gdje je preminuo. 

U novim epizodama omiljena kći vladara Osmanskog Carstva prisilno se udaje, a gledatelji će svjedočiti smrti sultanije Hatidže, ali i novim simpatijama fatalnog Bali-bega i princa Mustafe, donosi Studio, prilog Jutarnjeg lista. 

Brojni uzbudljivi događaji još očekuju gledatelje, a zanimljiv je i podatak da je Halitu Ergencu, televizijskom sultanu, produkcija zabranila odlazak u teretanu i na pilates, koju je redovito pohodio, kako bi što bolje interpretirao sve starijeg sultana.