Novi parfemi za nju i njega

Parfemi za nju i njega1

Kuća Kenzo će lansirati novu kolekciju mirisa Couleur Kenzo na proljeće 2013. godine. U novoj kolekcije lansirana su dva parfema za žene: Couleur Kenzo Rose-Pink i Couleur Kenzo Jaune-Yellow.
Couleur Kenzo Rose-Pink kreiraju parfimeri Jean Jacques i Sylvie Fischer. Kompozicija je cvjetno – začinska, načinjena od nota grejpa, anđelike, ruže i šafrana.

Parfemi za nju i njega2
Couleur Kenzo Jaune-Yellow, čiju kreaciju potpisuje Jean Jacques, je sunčani cvjetni miris, za modernu ženu. Citrusne note bergamota i limuna u vrhu predstavljaju Mediteran i stapaju se sa sunčanim srcem cvjetova jasmina i narandže. Sve to je omotano u topli veo vanilije i mošusa.
Bočice su ukrašene slovom K, a kutije prikazuju legendarni cvijet koji je dizajnirao Serge Mansau 1982. godine. Parfemi su dostupni kao 50 ml Eau de Parfum.

Novi parfemi za nju i njega
Gentlemen Only parfem posvećen je modernom muškarcu današnjice, kreiran oko modernih drvenih nota. Kompozicija se otvara svježim i začinskim akordima zelene mandarine, ružičastog bibera, muškatnog oraha i listova breze. Duboki i intenzivni drveni karakter pruža srce načinjeno od kedra, pačulija i vetivera. Bazu čine tamjan i animalističke note.
Gornje note: mandarina, ružičasti biber, muškatni orah, list breze
Srce: pačuli, vetiver, kedar
Baza: tamjan, mošus.

Narciso Rodriguez Eau De Toilette Spray for Her 100ml

Narciso Rodriguez Eau De Toilette Spray for Her 100ml

  • Size: 100ml
  • Gender: Female

Narciso Rodriguez For Her Eau de Toilette Spray.

The first and most important quality of a fragrance should beits ability to tell a story.

Every story has a beginning and for Narciso Rodriguez, thatbeginning was egyptian musk, his favourite scent, he was introducedto the mysterious essence by an unforgettable woman he met.

Musk is at the heart of ‘For Her’, expressing itself throughhoney flower, radiant amber and tactile woody pulsations.

The fragrant harmony develops gently, slowly, rounding out intothe warm tones of sun-kissed skin, dusted in a soft, velvetysensuality.

Cijena: £64.28

Preračunajte cijene s našim konverterom valuta (u sidebaru)

Saznajte više kako kupovati na AMAZONU