Odabir cipela za vjenčanje

 

cipelaOdabir odgovarajućih cipela za vjenčanje zna biti izuzetno mukotrpno, što zbog velike ponude, a što zbog nemogućnosti uklapanja cipela u cjelokupan izgled za vjenčanje.

cipele2

 

Vjenčanje jest jedan od najvažnijih dana u životu te je važno izgledati upravo onako kako je zamišljeno i priželjkivano, zato je odabiru odgovarajućih cipela potrebno pridodati nešto više pažnje. Savjeti pri odabiru cipela: Cipele za vjenčanje mogu imati nisku ili visoku petu. Bez obzira koje je visine peta, cipele moraju biti udobne te u njima morate znati hodati. Vrstu cipela, ako je neophodno, prilagodite vremenskim uvjetima: one mogu biti zatvorene ili, pak, sandale.

cipele1

Materijal od kojega su cipele napravljene nije presudan, ali jest važan. Nemojte pretjerano eksperimentirati. Radije se odlučite za saten, dok, primjerice, čipku izbjegavajte, jer je nju jako teško uskladiva. Cipele moraju biti iste nijanse poput vjenčanice, jer ukoliko nisu iste ili, barem, podjednake nijanse one će odudarati od same vjenčanice. Ako je nemoguće pronaći cipele identične nijanse kao što jest vjenčanica, tada se odlučite za jednu nijansu tamnije cipele. Najvažnije jest da su cipele usklađene s cjelokupnim izgledom.

cipele3

Loše odabrane cipele mogu načiniti štetu cjelokupnom izgledu mladenke, a također i njezinu samopouzdanju! Ukoliko niste sigurni koje su savršene cipele za vjenčanje, a koje, dakako, odgovaraju odabranoj vjenčanici, posavjetujte se s ljudima oko sebe. Uvijek se možete odlučiti za klasične i bezvremenske satenske salonke s kojima je gotovo pa nemoguće pogriješiti Pogledajte inspirativnu galeriju slika s cipelama za vjenčanje!