Parfemi za ljeto

parfemi za leto

Ljetno vrijeme je idealno da vašu kolekciju parfema obogatite s još jednom bočicom laganog i osvježavajućeg mirisa. Obično nam leti ne prijaju teški i sladunjavi mirisi. Sa toplim danima svi volimo da osjetimo miris cvijeća i svježine. Najljepši parfemi za ljeto su:

Chloe Intens

Ovaj parfem sa prepoznatljivom notom čistoće i nježnosti nosi sa sobom mirisnu notu ruže i za trenutak ćete se osjetiti kao da ste u malom ružinom vrtu. Nosi sa sobom raspoloženje ljeta.

Clinic Happy Heart

Ovaj radosni parfem sa sobom nosi romantiku i sreću. Aroma mu je intezivno cvjetna i namijenjen je emotivnim ženama. Prva nota podsjeća na miris planinskog zraka pomiješanog s mirisom mandarine i krastavca. U srcu ovog parfema je more cvjetnih latica. Idealan je za žene koje bi da mirišu na radost.

Eskada Sanset Hit

Ovaj parfem asocira na miris morskog dana koji prolazi, kada se budi noćna priroda i kada naša čula traže užitak. Ovo je parfem pun mirisa egzotičnog voća: limuna, papaje, ananasa, manga i osvježavajućih nota lubenice.

Miss Dior Cheri

Ovaj parfem je kreiran za elegantnu i zaljubljenu ženu. Miris inspirira intenzivnu i razigranu ljubav i odiše trenutnim šarmom. Parfem u sebi nosi voćne i citrusne arome preko pačulija i cvjetnog buketa. Podsjeća i na miris jasmina i ruža. Sigurno će vam se svidjeti jer ćete uživati ​​u mekim voćnim mirisima koji osvajaju.

Dior Zadora

Ovaj glamurozni miris vrlo je popularan. On je savršen za elegantne, delikatne i ženstvene žene. Ako ste u potrazi za zavodljivim parfemom, onda probajte ovaj! Savršen je za ženstvene žene koje bi da se osjećaju zavodljivo.

“Chanel Chance”

Šans u prijevodu s francuskog znači sreća. Ovaj miris odiše valom potuno svježine sa sretnom cvjetnom notom. U notama ovog parfema osjetit ćete limun i ananas, au srcu mirisa je zumbul, jasmin i iris. Odličan je za žene koje bi da se osjećaju pustolovno u ljetnim danima.

Chloe Chloe Intense Eau De Parfum 75ml

Chloe Chloe Intense Eau De Parfum 75ml

  • 2.5 oz

Chloe Eau de Parfum Intense Spray.A new way to wear Chloé: purely chic, intensely feminine and mysteriously seductive. The fragrance starts with the fresh and fusing note of pepper. Its romantic scent envelops you with the floral facet of the rose petals. Its sensual base then warms you with the entrancing tonka bean and the delicateness of honey. The bottle of the Eau de Parfum Intense is embellished with a grey-coloured ribbon.

Cijena: £67.00

Preračunajte cijene s našim konverterom valuta (u sidebaru)

Saznajte više kako kupovati na AMAZONU