Pilingom od kave riješite se celulita

Piling

Piling:Za rješavanje problema s celulitom morate promijeniti svoju prehranu i životne navike, redovito vježbati i masirati svoju kožu hranjivim anticelulit kremama.

Od velike pomoći možda vam bude napitak bez kojeg malo tko može započeti svoj dan kava! Zrnca kave djeluju kao idealan koji će također probuditi cirkulaciju u uspavanim dijelovima kože i olakšati regeneraciju. Smatra se kako čak devet od deset žena muku muči s celulitom, neovisno od njene težine.

Pilingom od kave riješite se celulita, piling može probuditi cirkulaciju u uspavanim dijelovima kože i olakšati regeneraciju. Jedino na što morate paziti su odvodi pastu za piling morate isprati s puno vode kako ne bi došlo do začepljenja cijevi.

piling

Od kave -pomiješajte žličicu maslinovog ulja i četvrtinu mljevene kave (traži se soc od skuhane i ispijene kave). Smjesu nanesite na kritična područja tijela i rukama umasirajte u kožu. Slobodno jače pritisnite tijekom masaže jer piling mora prodrijeti duboko u kožu, kako bi razbio celulit. Kada ste završili s masažom, umotajte tijelo u plastičnu foliju i ostavite petnaest minuta da djeluje. Isperite mlakom vodom. Za bolji rezultat, tretman ponovite dva puta tjedno. Osim ovog recepta za  možete pomiješati jednu šalice mljevene kave s pola šalice žutog šećera ili morske soli i pola šalice bademovog ulja. Smjesu čuvajte u hladnjaku, a pod takvim uvjetima ona može trajati mjesec dana. Pastu za piling na isti način nanesite na tijelo, masirajte pet minuta i temeljito isperite.

piling2