Planiranje obitelji uz Feng shui

Obitelji

Planirajući obitelj i potomstvo uvijek se postavlja pitanje da li postoji način kako začeti dječaka ili djevojčicu.Prema feng shuiju pravilima i principu možete na to utjecati,ali treba se strogo držati određenih pravila.

Spavaća soba je važno mjesto u feng shuiju, jer je to mjesto gdje ćemo spavati, puniti baterije i voditi ljubav. Kada pokušavate ostati trudni, vaš cilj je ravnoteža ženske energije (yin) i muške energije (yang). Počnite uljepšavati svoju spavaću sobu, ali koriste rodno neutralan dizajn i boje koje smiruju. Uključivanje boja poput bijele, boje slonovače, smeđe, roze ili zlatne promiče harmonične odnose i seksualnu želju. Ali izbjegavajte svježe cvijeće, cvjetne jastuke, pokrivače i pozadine sa cvjetnim dizajnom. U feng shui smislu, cvijeće je yang, a njegova energija se može natjecati s muškom yang energijom.

Uklonite knjige, računalo i televiziju iz sobe kada pokušavate začeti. Trebale bi biti samo dvije svrhe za ovu sobu: spavanje i intimnost. Pobrinite se da ne čujete curenje vode iz kreveta, jer to predstavlja gubitak energije. Žena trebaju biti na desnoj strani, a muškarac na lijevoj strani kreveta. Smisao ovoga je da se usklade i ravnoteže energije para.

Iako vaše dijete nije još ovdje, čak ni na putu, ali u feng shuiju je važno simbolički stvoriti prostor za novu bebu. A to znači osloboditi se od nereda. Ako je vaš dom tjeskoban ili preopterećen stvarima koje vam ne trebaju, ovo je dobro vrijeme da razmislite o donaciji, bacanju ili pohranjivanju oko jedne trećine onoga što posjedujete (ovo predstavlja čišćenje prostora u vašem životu za dijete, trećinu obitelji). Ako su vaša kuća ili stan mali, ovo bi mogao blokirati vaš potencijal za trudnoću.

feng shui1

Još jedan jednostavan način na koji možete pozvati energiju koja potiče trudnoću je da se okružite sa sretnim fotografijama i predmetima koji predstavljaju začeće, plodnost i djecu. Ostali moćni simboli plodnosti uključuju šuplji bambus koji simbolizira poniznost i plodnost, slike svraka koje se smatraju pticama sreće i radosti, crveni fenjer na obje strane kreveta koji donosi dobar yang u spavaću sobu, i šipak, koji ujedno predstavljaju plodnost.