Putovanja-Nova godina u Sarajevu

Putovanja-Nova godina u Sarajevu

Nova godina u Sarajevu

Dočekajte Novu godinu u iznenađujuće živom noćnom životu i osjetite opuštajuću atmosferu Sarajeva.Njegova blagost i gostoprimstvo razoružat će Vas! Postoji nešto neodoljivo u Sarajevu, što će Vas možda natjerati da ostanete duže nego što ste planirali i da se zasigurno ponovno vratite!
Sarajevo je grad pun znamenitosti i građevina ,koje vrijedi pogledati;Marijin dvor – Skenderija – mostovi na Miljacki – evangelistička crkva – narodno kazalište – gradska vijećnica – Careva džamija – Baščaršija – Kujundžiluk – Sahat kula – Gazi Husrevbegova džamija – Ferhadija.

Putovanja-Nova godina u Sarajevu1

Biti će organiziranih dočeka Nove godine 2013. na ulicama i trgovima Sarajeva ili u nekom od brojnih klubova i barova.Poznata Sarajevska gostoljubivost, šarm bosanske prijestolnice i dobro raspoloženi Bosanci i Hercegovci sa svojim čuvenim humorom, Baščaršija, olimpijske planine, zamamni miris ćevapčića i drugih bosanskih specijaliteta, ali i veoma pristupačne cijene smještaja i zabave, garancija su dobrog provoda za sve one koji će ove godine posjetiti Sarajevo u namjeri da provedu par opuštenih i ugodnih dana daleko od rutine, svakodnevnice, stresa i užurbanog života. Sarajevo i Sarajlije su i ove godine spremni svim svojim gostima dokazati da ovaj grad uvijek rado dočekuje turiste i da će se svako ko jednom u njega dođe, uvijek rado u njega i vraćati.

 

 

Prostor Vrela Bosne predstavlja izvorišni dio rijeke Bosne, smješten jugozapadno od grada Sarajeva, ispod obronaka planina Igmana i Bjelašnice.

22da1cac9dd4eb1cc40d729762ad508c_gg

Područje Vrela Bosne uvijek se razmatralo kao cjeloviti dio prostora Ilidža – Vrelo Bosne – Stojčevac, jer je svojim prirodnim i kulturnohistorijskim vrijednostima ovaj prostor neodvojivo povezan. I prema stvorenim vrijednostima ovo područje predstavlja cjelinu, posebno sa aspekta turizma, banjskog liječenja i rekreacije.

Putovanja-vrela bosne

 

 

 

 

 

Goodbye Sarajevo: A True Story of Courage, Love and Survival

Goodbye Sarajevo: A True Story of Courage, Love and Survival

Cijena: £5.00

Preračunajte cijene s našim konverterom valuta (u sidebaru)

Saznajte više kako kupovati na AMAZONU