Savjeti za lijepe noge kojima ćete osvojiti svakog muškarca

noge

 

Veliki broj muškaraca noge smatra naj-seksi dijelom ženskog tijela.Neki sanjare o milovanju koljena, drugi o ljubljenju stopala, treći o masaži gležnjeva, a četvrti recimo o vrućem dodirivanju butuna, na kojima klizi rub kratke ljetne suknje.

Muškarci su s ženskim nogama doslovno opsjednuti. I glumac James Avery, poznatiji kao Philip Banks iz popularne serije Princ iz Bel Aira priznao je da je unutarnja strana ženskih koljena njegova slaba točka. Upravo zbog toga je čudno da su žene dugi niz godina taj svoj veliki adut skrivale pod dugim i širokim suknjama. Nisu uopće bile svjesne nogu. Ili još bolje, nisu u njima vidjele svoje oružje.

Naglasite noge 

Danas je razumije se drugačije. Ne samo što žene imaju široke mogućnosti izbora oko odjeće i modnih dodataka, kojima mogu naglasiti noge, nego su počele biti prokleto svjesne nogu. Osobito ljeti, kada imaju mogućnost da s pravom kombinacijom odjeće i čarapa do kraja i još preko toga uhvate znatiželjne muške poglede. Najprikladnija je, razumije se, legendarna mini suknja, koja je svakog ljeta još uvijek najpopularnije žensko oružje. Kada je vani vruće, nema potrebe za čarapama. Noge mogu slobodno zadisati i nauživati se toplog sunca, koje će im darovati i lijepu boju, koja također djeluje na doživljaj ljepote. Žene, koje rado pokazuju zavodljivost svojih gležnjeva, posegnut će i za lančićem. Ako želite još više naglasiti privlačnost lančića, možete joj dodati i cipele s visokom petom. Samo pazite da cipele nemaju remenčić, jer bi to vaš ukras samo zasjenilo i ne bi došao do pravog izraza.

Neka noge zasiju od glatkoće

Svake će noge biti zamjećenije ako budu ostavljale utisak glatkoće. Izgled meke svile i blistanja. Prije izlaska ih namažite dječjim uljem ili kremom za sunčanje. Razumije se da ćete to učiniti samo u slučaju ako ne namjeravate obući čarape. Tako će biti vlažne i blistave tijekom cijelog dana, što će im pružati i dobru zaštitu od sunca u ljetnim danima i još dodatno naglasiti njihovu privlačnost. Svog muškarca možete izludjeti i posebnim trikovima. Recimo sa samostojećim čarapama – odnosno čarapama s podvezicom – što se u brojnim trgovinama prodaju u nebrojenim bojama i oblicima. Najviše su seksi one s čipkom na vrhu. Preporučujemo da čipka bude malo šira, jer uska rado klizi s bedara, što uzrokuje neugodan i nimalo privlačan osjećaj. Ako se u čarapama želite osjećati još samopuzdanije, seksi, privlačno i razumije sigurno od incidenata klizanja, možete si kupiti i pojas, što ga namjestite na bokove s posebnim kopčama. Vaš će muškarac biti vrlo oduševljen, a vi ćete se osjećati doista jedinstveno.

Obucite se s velikom dozom ukusa 

Uvijek pazite da čarape po boji budu usklađene s odjećom. Ako je vaš cilj elegancija, ne pretjerujte s vrištećim bojama. Kada razmišljate o kupnji donjeg rublja koje će biti u skladu s čarapama s podvezicama, znajte da većinom postoje tri mogućnosti. Crvena, crna i bijela, pri čemu žene najviše posežu za crnom. Bijela je dosadna, a crvena je razumije se najprimjerenija za ekskluzivno zavođenje u privatnosti vaše spavaonice, ili ako idete izazivati u neki noćni lokal. Osobito ako obučete prilično prozirnu suknjicu.

Drage dame, neka vam ne bude neugodno zavoditi nogama. To je vaše snažno oružje. Posebno ljeti, kada muškarci jedva čekaju da vas vide u seksi odjeći gdje ćete puno otkrivati. A što s celulitom? Bez brige, uz čarape s podvezicama, mini suknje i vruće jeans hlače muškarac ga neće zamijetiti niti iz aviona.

Noge su donji ekstremiteti na tijelima čovjeka ili životinja koji nose masu tijela te pomažu u održavanju uspravnog položaja i stabilnosti tijela prilikom kretanja. Javljaju se u svim u slučajevima u jednom ili više pari čija je osnovna podjela na: bipede (ljudi, ptice; bipedalizam), kvadrupede (mnogobrojni sisavci, gušteri, reptili), centipede (razni insekti) i milipede.

Noga je sačinjena od jednog ili više segmenata i omotana mišićima, što joj omogućava pokretljivost. Kod brojnih životinja, stopalo je odvojeni organ na završnom dijelu noge.

Izvor:Wikipedija