Sladoled i seks

sladoled

Krenimo s najpopularnijim okusom, čokoladom, koja o vama kaže da ste osoba koja je strastvena i voli uživati, što u hrani što u seksu. Dobri ste i izdržljivi u krevetu, a imate i šesto čulo kojim nepogrešivo gađate u tačke koje partner obožava.
sladoled2 [640x480]
Vanilija možda i dijeli prvo mjesto popularnosti s čokoladom, a osoba kojoj je to omiljeni okus čvrsto stoji na zemlji i voli klasičan sladoled i klasičan seks. Eksperimenti u krevetu vam nisu nešto posebno, redovno odbijate ponude za seksom na čudnovatim mjestima, ali ste nježni i tražite pravu ljubav.
sladoled1
Okusi kave i karamele nisu klasični okusi sladoleda, no ipak imaju vrlo odanu sljedbu koja ih uvijek naručuje. To su pragmatični ljudi bez prevelikog smisla za eksperimentiranje, njima je ljubav više intelektualna nego tjelesna kategorija.

sladoled3 [640x480]

Limun je popularan okus zbog svoje svježine koja ljeti donosi stvarno olakšanje, a jedu ga sanjari koji vole egzotično, stoga je uz njih erotika uvijek nešto više, a pravoj se ljubavi predaju u potpunosti.

sladoled4
Oni koji vole okuse koštuničavog voća, badema, lješnika, pistacije ili oraha vole svoj okus više od svega, pa tako i jednu osobu u svom životu. Kod njih nema šaranja, romantičari tog tipa su uvijek usredotočeni na trenutnog partnera i nevjera im nikad ne pada na pamet, pa je logično da imaju vrlo izraženu želju za obitelji.