SMS Božične poruke

 

 

Poruka

Božični blagdani su pred nama, praznici su blizu, uz malo našeg zalaganja donosimo Vama vjernim čitateljima, sms  Božične poruke, koje možete slati svojim najdražima.

Sreća, ljubav, zdravlje i veselje… to su za tebe moje božićne želje. Toplina u srcu neka ti sja, SRETAN BOŽIĆ od srca želim ti ja Poruka

Sretan bozic i blagosovljeno badnje vece ,,,nek ti bog dragi podari puno srece i veselja u godini novoj ,,nek te prate ,,ljubav ,,mir,,sreca i veselje zelim ti sretan bozic i novu godinu puno srece i veselja

Dragi moj Božiću.Kad pokucaš na moja vrata svi smo sretni jer slavimo rođendan našeg spasitelja ISUSA KRISTA.Naš dragi spasitelj je stvorio nas da mu budemo vjerni.Sada idemo svi skupa proslaviti Božić i Novu godinu. Poruka 

I nije božić puni stol,ni novi kaput ni stara bol božić je sreća od sreće veća radost rođenja kroz tisućljeća. Sretan božić

Kad Božić i godina nova pokucaju na vrata,otvoriti se moraju ama baš sva srdašna zlata, ljubav i mir,pomirimo se s tim!

Ljubav i radost, nježnost i blagost, sreća i vedrina, osmijeh i toplina, neka svega toga tebi i najmilijima ovaj Božić ima!!!

12348023_487200731452246_8586929544571158125_n [800x600]

Kad Božić pokuca na vrata i spoje se kazaljke sata, nek’ ispune ti se sve želje, tugu nek’ otjera veselje… SRETAN BOŽIĆ!

U dalekom gradu u zimskoj noći Isus spasitelj otvori oči. od radosti i sreče anđeli zapališe sviječe a jedan od njih reče Sretan Božić i mnogo sreće!!!

Kad Božić pokuca na vrata i spoje se kazaljke sata, nek’ ispune ti se sve želje, tugu nek’ otjera veselje…

Kada andjeli upale Bozicnu svijecu,to ti ja zelim zdravje i srecu. Tisucu zvijezda kad naprave pir to ti ja zelim ljubav i mir!!! SRETAN BOZIC!!!!

Srce ispunjeno toplinom, lice ozareno vedrinom, mir i dobro doma tvoga i sve najbolje za Bozic zelim ti iz srca svoga!

Dok nebom lete pahulje bijele. Dok se sada poljupci i darovi dijele. Anđeli nek poruku ponesu na krilima bijelim, da ti najstretniji Božić od srca želim!

Kad ponoć odsvira ura svaka i tisuće čestitki poleti iz mraka jedna velika želja plovi, naka vam se ispune svi snovi… Sretan Božić

Svaka minuta sretna ti bila, svaka ti se želja ispunila. Za blagdane nek te sreća prati, ljepše želje ne mogu ti dati. Sve najljepše od srca… Sretan Božić

Dopusti da se Božić dogodi u tvom srcu, da se ljubav rodi svaki dan iznova, jer Božić postaje vidljiv u svakoj ljubavi među ljudima! Sretan Božić!

Neka Božićna zvijezda zasja u tvom srcu i ispuni ti sve želje, nade i snove. A osmjeh malog Isusa nek te prati i vodi cijelog života! Sretan i blagoslovljen Božić!

Ove Božićne večeri tisuće čestitaka traže svoje putove kroz guste pahuljice snijega. Neka ova moja pronađe put do tebe i kaže ti Sretan Božić, umjesto mene!

Božić bijeli radostan i svet, možda takav jedan dan zbliži cijeli svijet. Noćas će nas grijati okićeni bor, a naša srca će sijati kao carski dvor. Sretan Božić!

Saljem ti stihove umotane snijegom i dobrotom, saljem ti najljepse zelje u ovoj noci okupanoj ljepotom. Sretna ti bozicna noc, a radost i sreca sami ce doci!

Slušam Badnjih zvona glas, sjetim se prijatelja u taj čas i Bogu zahvalim za sve vas. Zima je, snjegovi su bijeli, a srce moje blagoslovljen ti Božić želi.

Neka se pred tobom otvori put, neka vjetar bude iza tvojih leđa, neka te prati samo ljubav i sreća, i neka Isus bude tvoja zaštita najveća! Sretan Božić.

Znaj da ti srcem cijelim sretan Božić želim! Neka te Bog blagoslovi da ti se ispune svi snovi, i uz vjeru neka te sreća prati, da ti se dobro boljim vrati!.

11046214_487198344785818_1673499595540575492_n

Neka ti od Božićnog dana sve krene na bolje, da imaš za sve snage i volje, da ljubav ti bude kao najljepši san, želim ti sve najbolje za Božićni dan!. Poruka

Dopusti da se Božić dogodi u tvom srcu, da se ljubav rodi svaki dan iznova, jer Božić postaje vidljiv u svakoj ljubavi među ljudima! Sretan Božić!.

Dok zadnji badnjak gori, slušaj srce sto ti zbori: – Blagostanje,mir i dobrota nek vas prate cijeloga života.

Kada sat stane u pola noći pružit ti ruku neću moći zato ti šaljem poruku ovu da ti poželim SRETAN BOŽIĆ I GODINU NOVU!!!

Nikada kao u dane bozica,covjek nije tako blizak covjeku.neka taj osijecaj sto dulje bude prisutan u nasim srcima.SRETAN BOZIC

Nije Bozic cestitka, darovi skupi, vec nesto sto se nemože da kupi.To je molitva i blagoslov od Boga da svatko jos vise voli bliznjeg svoga…pusa i SRETAN BOŽIĆ Poruka

Neka svjetlost što obasja Betlehemsku štalicu, obasja i tvoj dom i tvoje srce, i neka ti podari, more ljubavi, jezero nade, i rijeke srece: SRETAN BOŽIĆ Poruka

Neka se pred tobom otvori put, neka vjetar bude iza tvojih leđa, neka te prati samo ljubav i sreća, i neka Isus bude tvoja zaštita najveća! ***SRETAN BOŽIĆ!***

Dopusti da se Božić dogodi u tvom srcu, da se ljubav rodi svaki dan iznova, jer Božić postaje vidljiv u svakoj ljubavi među ljudima! Sretan Božić! Nek vam srebrne zrake božićnog jutra pod borom osvijetle poklon ispleten od zdravlja, sreće, mira i ljubavi… SRETAN BOŽIĆ!

sms božične poruke1