Zašto se sretne ljubavi prekidaju?

 

Sreća

Zašto se sretne ljubavi prekidaju? Iako veze i brakovi uglavnom pucaju na ženinu inicijativu, ne može se zanemariti ni broj muškaraca koji traži razvod a razloga za tako radikalne poteze je nekoliko.

Sreća Mnogi naizgled sretni brakovi su zapravo samo to. Odlično maskiran dvojac koji je naučio da se smješka u javnosti i izigrava harmoničan brak a zapravo s milijun skrivenih problema ispod površine. Stoga se sljedeći put nemojte čuditi kada čujete da je razorena još jedna sretna obitelj. Razlozi zbog kojih dolazi do pucanja brakova je mnogo a uglavnom su žene te koje pokreću priču o razvodu i okreću se boljoj budućnosti. Međutim, ni muškarci nisu imuni na mnoge probleme s kojima se susreću u braku a ovo su najbitniji zbog kojih nerijetko ženi uručuju brakorazvodne papire.

Sreća Prestalo je biti zabavno – Kad ste se upoznali bili ste mladi i bezbrižni. Većinu vremena provodili ste zabavljajući se i maštajući o budućnosti. Uglavnom svatko tko ima dijete zna da razbibriga prestaje kad počinje roditeljska odgovornost. Međutim, tužno je kad partner nije spreman raditi na tome da vrati staru čaroliju u odnos.

Seks je rijedak i rutinski – Gotovo da i nema osobe koja je u braku , a da se barem povremeno nije požalila na taj problem. Posao , djeca i održavanje kuće su iscrpljujući. Ponekad je seks posljednja stvar koja vam je na pameti na kraju napornog dana. Ne mora značiti da je to ispravno ali to je naprosto tako. Je li to doista pravi razlog za razvod? Prisjetite se zavjeta ” i u dobru i u zlu “. Nije rješenje biti u braku u kojem nema seksa ali možete planirati nešto romantično da pobjegnete na vikend od obveza i vratiti staru strast.

Muškarac više nije na prvom mjestu – Naravno da nije kad su i djeca prisutna. I taj prigovor dolazi od čovjeka koji ima istu tu djecu. On naprosto nije odrastao i ne može se pomiriti s činjenicom da se vaš život više ne vrti samo oko njegovih potreba. Razgovarajte, izdvojite trenutke samoće za vas dvoje , vodite ljubav i potom iskreno popričajte.

Nema poštovanja – Nakon svih tih zajedničkih godina više vas ne gleda kao samostalnu, neovisnu i samouvjerenu ženu. Doduše, vaše samopouzdanje je nestalo još otkad niste uspjeli vratiti liniju nakon porođaja a obitelj vam je postala važnija od karijere. Uostalom tko se nije promijenio u posljednjih petnaestak godina? I on se promijenio ali te promjene ne vidi.

Sreća Teret i prigovaranje – Nažalost, prigovaranje i spoticanje u braku često mogu postati svakodnevica. Vama je potrebna pomoć a on vam je ne pruža. Naposljetku vi ispadnete gunđalo koje je vječito nezadovoljno. Iskrena komunikacija je jedini način da riješite probleme. Posadite ga u fotelju i započnite seansu.

Izvor : MojPortal
Foto : Idea go / FreeDigitalphotos.net