Šta vaš omiljeni modni dodatak govori o vama?

Modni dodatak

Znamo da naši astološki znakovi ponešto govore o našoj osobnosti, no što može reći velika torba ili slušalice na ušima?

Uvijek nosite: preveliku torbu

Možda vas prijatelji već pred vama ili vama iza leđa zezaju zbog vaše divovske uvijek pretrpane torbe, no iskreno, vas je baš briga za to. Zašto? Zato što ste uvijek u pokretu i spremni za akciju. Provodite zaposlene dane izvan kuće, a praktična individualka poput vas uvijek mora biti spremna za sve nepredviđene situacije.

Nekad ćete možda patiti kad vas zabole leđa jer kao da nosite naramak enciklopedija u torbi, ali kao izviđač, uvijek ste spremni i znate da vas na kraju stvarno ništa ne može iznenaditi.

Uvijek nosite: Naušnice s porukom

Netko se ne boji uhvatiti ukoštac s dramom. Naušnice koje odvlače pozornost detalj su za ženu koja se ne boji hrabro pokazati svoj osobni stil.

Od klasičnog glamura do cool i nepredvidljivog, modno ste neustrašivi i ljudi cijene to na vama.

Uvijek nosite: mačkolike sunčane naočale

Možda romatično razmišljate o prošlosti čiji dio uopće niste ni bili, osim ako se gledanje ‘Briljantina’ ne broji, no koga briga? Vama se sviđa ta retro furka i cijenite unošenje određenog damskog štiha u svakodnevicu. Živjela ženstvenost!

Uvijek nosite: slušalice na ušima

Voljeli biste da vaš život ima svoju muzičku filmsku podlogu, zar ne? Pa, i mi isto. Vi ne samo da volite muziku, već ona vama treba kako biste preživjeli dan. Slično tome, okružujete se umjetnošću, knjigama i filmovima koji vas inspiriraju.

Vi ste kreativna žena puno snage i čvrstih stavova i uvjerenja, i ako vam itko uopće uputi upitni pogled dok u svom svijetu prašite na posao, njegova stvar.

Uvijek nosite: nježno poslagane lančiće

Ako volite tanke lančiće koje rado posložite u većim količinama oko vrata, vjerojatno pratite najnovija zbivanja u svijetu mode. Znate da se nepogrešivi stil krije u najmanjim detaljima, te ne smatrate da morate na sva zvona pokazati najnoviji hit na tržištu kako biste dokazali da ste sređeni i “skockani”.

Vi ste elegantni i chic, ali nikad to ne biste priznali na glas.

Uvijek nosite: otkačenu masku za smartphone

Ekcentrični ste i ne bojite se ničega više od toga da vas netko prozove “normalnom” i jednostavnom. Marširate u svojem ritmu i tako se izražavate pred svima i bez ograničenja. Odabirete odjeću, namještaj, modne detalje i šminku na osnovu toga od čega vam jače zakuca srce, čak i ako će drugi oko vas ostati u čudu. Uostalom, tko ne bi želio dodatni par ušiju na mobitelu?

Uvijek nosite: Wayfarer Ray-Banice

 

Vaš moto je da ono što nije slomljeno nema potrebe ni popravljati. Vi se u potpunosti držite klasike, i to je vidljivo na vašem licu, ali i u garderobi.

No ste kraljica elegancije, a tradicija definitivno nije dosadna kad je vi nosite na sebi.