Stella: Prvi glazbeno-dramski spektakl na ovim prostorima

_stela.jpg

Ove jeseni gledatelji Nove TV moći će uživati u ‘Stelli’ – jedinstvenom glazbeno-dramskom spektaklu. Riječ je o životnoj, ljudskoj priči, začinjenoj velikim domaćim glazbenim hitovima, kako pojašnjava autorica i kreativna producentica serije, Jelena Veljača.

U domove diljem Lijepe naše, ove će jesni ući ‘Stella’, prva dramska serija s glazbenim elementima. ‘Ona je stvarno klasična dramska serija i njezina priča je vrlo blaga, dramska, obiteljska, životna, ljudska priča koja je eto začinjena velikim hitovima koje će svi prepoznati’, rekla je Jelena Veljača za inMagazin.

Glazbenu produkciju radile su Martina Tomčić i Ivana Husar Mlinac. Tonči Huljić bio je zadužen za glazbene brojeve i glazbeni identitet. Koreografije potpisuje Igor Barberić. Svi glumci angažirani na velikom projektu morali su proći dodatnu obuku.

Prvi glazbeno-dramski spektakl na ovim prostorima: Uživajte u čaroliji Stelle!

Dobro poznata imena poput Bojane Gregorić, Nebojše Glogovca, Mislava Čavajde, Petre Dugandžić i Vande Vinter jamče uspjeh. Baš kao i debitantica Sementa Rajhard o kojoj će se naveliko pričati. ‘Ja vjerujem duboko, tako sam vjerovala i s Larom, da je to priča koju će publika htjeti gledati. Ja bih ju htjela gledati. Mene bi zanimala ta priča’, dodaje Jelena.

Stella će se ove jeseni emitirati na Novoj TV. A gledatelji inMagazina imat će priliku zaviriti i iza kamere te vidjeti kako je to izgledalo za vrijeme snimanja serije koja će vas sigurni smo na prvu osvojiti!

via DNEVNIK.hr

 

Musicals: The Collection [DVD]

Musicals: The Collection [DVD]

Cijena: £17.99

Preračunajte cijene s našim konverterom valuta (u sidebaru)

Saznajte više kako kupovati na AMAZONU