Što se dogodi s velikom ljubavi kad se zaboravi na razgovor

 

Ljubavi

Virtualni svijet počeo je duboko zazirati u privatni i stvarni svijet ljudi. Kako to već biva, sve manje se razgovara, a sve više vremena provodi na interentu. Upravo to dogodilo se i ovom paru…

Sve je bilo idilično, ljubav je bila na vrhuncu, upravo zbog toga su i uplovili u bračnu luku. No, nakon nekoliko godina sretnog braka uslijedili su problemi. Bračni par po imenu Bojan i Mia počeli su se razdvajati. Umjesto razgovora i pokušaja da rješe probleme svatko je krenuo na svoju stranu i to na malo čudan način. Pokušali su rješenje svojih problema pronaći na internetu.

Oboje su, a da to nisu niti znali napravili svoj profil na jednoj društvenoj mreži i počeli chatati. Nekim slučajem pronašli su se i na chatu, no nisu znali tko su. Tako su se dopisivali i ‘razgovarali’ o svakakvim stvarima. Nakon izvjesnog vremena počeli su si pisati lijepe stvari i virtualno se zaljubili. Niti Bojan, ali niti Mia nisu vjerovali da je to moguće, bilo im je ponovo lijepo. Kad je došao trenutak da se predstave pravim indentitetom krenuli su problemi. Iako za vrijeme virtualnog razgovora nisu shvatili tko je tko, niti su se ikad našli, uslijedile su optužbe s obje strane zbog učinjenoga.

Na kraju svega rješenje nisu pronašli nego je njihovom zajedničkom životu došao kraj!

Što izvući iz ove priče? Moglo bi se mnogo toga, ali najvažnije od svega je razgovor. Svatko i uvijek trebao bi reći sve što ga muči, ma koliko god to teško bilo. Nikad ne tražite odgovore na pitanja kod onih koji nisu ni uzrok problema. Ne rješavajte svoje probleme virtualno! Ne odustajte jedno od drugog bez razgovora, ali samo onog uživo. Bojan i Mia da su razgovarali o svemu uživo možda bi sve bilo drukčije.