Stara Hurem trudna?

hurem

Popularna Meryem üzeri, poznatija kao Hurem iz turske serije Sulejman Veličanstveni, je u Turskoj i dalje glavna tema tabloida. Pojavila se nova informacija, koja bi mogla biti pravi razlog glumičinog napuštanja serije.

Izvor navodi da je, stara Hurem trudna . To je možda pravi razlog zašto glumica više nije mogla izdrši naporna snimanja. Kada je nedavno na svom Facebook profilu objavila fotografiju iz Njemačke, gdje izgleda premoreno, fanovi su se zabrinuli za nju. Na ovaj način željela je da im se svima zahvalni na neizmjernoj podršci koja joj puno znači.

Špekuliralo se da je Uzeri napustila snimanje serije zbog lošeg odnosa s produkcijom, jer su bili nezadovoljni njezinim fizičkim izgledom kada se udebljala 10 kilograma. Epizoda 101. u kojoj se prvi put ne pojavljuje Meryem doživjela je rekordnu gledanost, ali producenti se boje da će serija morati biti ugašena. U anketi, provedenoj u Turskoj 0,70% gledatelja je izjavilo da ne želi gledati seriju ukoliko Hurem nije Meryem Uzeri.

Ostali glumci iz serije su bijesni na üzeri što ih je sve dovela u ovakvu situaciju, a lijepa Meryem će, po svoj ​​prilici, morati odštetu od milijun dolara zbog jednostranog raskida ugovora s producentima. Trenutno se na njenom računu nalazi 2.5 milijuna dolara

Sulejman Velicanstveni i Hurem

Sulejman Velicanstveni i Hurem

Cijena:

Preračunajte cijene s našim konverterom valuta (u sidebaru)

Saznajte više kako kupovati na AMAZONU