Tantrički seks za početnike

tantricki seks

Tantrička tradicija,tantrički seks podrazumijeva pripremu za vođenje ljubavi. Erotski rituali fokusiraju se na produžavanje užitka i buđenje čula koje omogućuje partnerima da komuniciraju na fizičkom i emocionalnom nivou.

Tokom tih rituala tantre parovi uspostavljaju intimnu vezu koja može održavati sve vrijeme tijekom seksa. Intimne vježbe su vrsta produžene predigre i omogućuju da se ljubavnici pripreme za tantričkom vođenje ljubavi.Dok eksperimentirati sa tantričkim tehnikama, ne brinite da li radite neke stvari na pravi način u tantričkom seksu ne možete puno pogriješiti.

tatra

Lagano ljubite lice, vrat i ramena svog partnera. Potrudite se da se oboje osjećate voljeno i poželjno.

Dug i usporen tempo pomaže muškarcima da kontroliraju orgazam i pojačava žensku uzbuđenost. Tijekom seksa fokusirajte se jedno na drugo, ne dopustite da vam misli odlutaju.

tan2

Oduprite se potrebi da dišete ubrzano to će ubrzati vaše uzbuđenje i rano dovesti do orgazma. Umjesto toga, dišite polako i duboko. Nastojite da usaglasite disanje s partnerom ili probajte udišete kad on izdiše i obrnuto.

Drugačije poze u seksu doprinose produžetku seksualnog užitka i stvaraju balans između ženske i muške energije. Kada partneri zanemare svoje spolne uloge, oni su slobodni da se upuste u dublji i intimniji seks. Muškarci shvaćaju svoj ​​seksualni potencijal kada su nježni i osjećajni. S druge strane, žene vode i kontroliraju situaciju.

tantra1