Tri najvažnija anti-age saveznika

anti age

Anti age: Svaka žena želi imati glatku kožu bez nepravilnosti, da bismo to postigli važno je pronaći idealan način svakodnevne njege. Pri kupnji preparata za njegu kože nije važna cijena nego sastav pojedinog preparata. Pročitajte više o tri najvažnija anti-age saveznika.

md-skincare[1]

Anti age: AHA KISELINE – u kozmetici je najpoznatija glikolna kiselina koja se upotrebljava kao piling, a dolazi iz mliječnih šećera. Sposobnost kože da se sama obnavklja s godonama se smanjuje te koža djeluje starije i umornije. Proizvodi s AHA kiselinama stimuliraju proizvodnju kolagena i smanjuju veličinu bora.

RETINOL –  najučinkovitiji sastojak u borbi protiv bora derivat je vitamina A, poznatiji kao retinol. Preparate bogate ovim sastojkom preporučljivo je nanositi noću jer može izazvati iritacije kože kada je izložena suncu.

HIJALURONSKA KISELINA – povećava sposobnost vezivanja vode u gornjem sloju kože, dermisu. Kreme s hijaluronskom kiselinom potiču proizvodnju novog kolagena čime poboljšavaju elastičnost kože.

 Posebna hidratantna krema ili ‘vodena krema’ je mješavina koja se sastoji od parafinskog ulja, vode i konzervansa, a može se koristiti umjesto sapuna koji isušuje kožu. Ta nemasna krema za lice stvara zaštitni sloj na koži i sprječava isušivanje kože.

Hidratantne kreme su često zanemarene, jer većina ljudi ne vjeruje kako se nešto dobro može kupiti jeftino. E pa možete, pa čak i ako nemaju poznatu marku. One su jednako dobre kao i one u skupoj ambalaži i jednako učinkovite. Samo provjerite sastav.