Veze na daljinu

Veze

Veze na daljinu mogu biti uspješnije od onih koje se odvijaju između ljudi koji žive u istom gradu. Nedavno rađena studija potvrdila ova podatak nakon mini-istraživanja od tjedan dana u kojem su sudjelovali parovi.

Prema dobivenim podacima, koji su dobiveni nakon praćenja interakcija obje vrste parova, kao i podataka koliko su se često viđali, slali poruke jedno drugom ili pričali telefonom, veze na daljinu mogu biti jače od klasičnih.

Nakon sedam dana prikupljanja podataka došlo se do zaključka da parovi koji održavaju svoju vezu uz pomoć tehnologija imaju intimniji odnos jer više vremena provode razgovarajući s partnerom, pričajući o sebi i dijeleći stvari iz svakodnevnog života.

Možda ste upoznali osobu u ovakvoj situaciji i želite ju ohrabriti ili se sami nalazite u vezi na daljinu. Želimo vam dati neke prijedloge kako ljubav ne bi samo preživjela, već i rasla i jačala u nadi ponovnog susreta. Ove ideje nisu samo autorovo mišljenje. Većina njih su svjedočanstva sretnih parova koji su popravili svoj odnos uz pomoć čežnje, truda i velike vjere.

Može zvučati smiješno, ali možete imati zajedničke planove. Više-manje. Stvari kao što su gledanje filma, čitanje knjige, čak i odlazak na misu u isto vrijeme može imati učinak kao da ste bili skupa fizički. Koristeći sportsku analogiju, utakmicu možete komentirati uživo ili s odgodom, ali doživljaj svejedno možete iskusiti i podijeliti.