Zbog čega sanjamo bivše partnere?

 

snovi

Snovi : Ako vam se nekoliko puta do sada dogodilo da sanjate bivšeg dečka, ne brinite – naučnici tvrde da je mnogo češće da vam u san dolazi bivši, nego sadašnji partner.

Kroz istraživanje, oni su došli do zaključka i da većina ljudi nije spremna da sadašnjem partneru prizna da im bivši dolaze u san.

Snovi : Ukoliko se plašite da san o bivšem partneru predstavlja nagovještaj da želite da prevarite sadašnju

Spavanje

Terapeuti vjeruju da to samo predstavlja mogućnost da možete imati osjećanja prema drugim ljudima.

Snovi :  Jedan od razloga zašto vam u san svraća bivši partner može biti i osjećaj griže savjesti zbog načina na koji se veza završila ili možda želja da razriješite prošle stvari i raščistite sa prošlošću.

Prema nekim istraživanjima, snovi mogu predvidjeti pojavu bolesti, prije nego li se pojave prvi jasni simptomi bolesti. Ovo zapravo znači da možemo nešto saznati o našem fizičkom zdravlju putem naših snova. Osobe koje su ovo doživjele navode da su ih snovi upozorili na razvoj raka, tuberkuloze ili na srčani udar, i iako za ove tvrdnje postoji malo dokaza koji se mogu znanstveno objasniti, da neki od simbola iz snova mogu predvidjeti razvoj bolesti, postoje naznake da neobični ili ponavljajući snovi mogu imati važno značenje kada je u pitanju zdravlje.

 

Bezbroj nas vjeruje da smo savršenog zdravlja, dok zapravo patimo od neke boljke, koja bi se mogla lako izliječiti ako se s tretmanom krene na samom početku pojave bolesti. No, obično toga nismo svjesni sve dok se stanje ne pogorša ili ćemo o tome saznati slučajno, na nekom rutinskom pregledu. Puno toga nam skreće pažnju s promatranja samih sebe, naše dnevne obaveze najčešće, tako da na samom začetku ti simptomi neće imati učinka na našu svijest, a kada postanu jači i potisnu sve ostale podražaje, tada su oštećenja, u pravilu, već jako