Žene mobitele vole više nego muškarce

lovephone.jpg

 

Anketa provedena na 4000 žena pokazala je da bi mnoge bile potresene gubitkom svojeg mobitela, dok je dobar dio njih priznao kako bi mogle normalno živjeti bez muškarca.

Na prvoj poziciji liste najvažnijih stvari ili osoba nalazi se majka, zatim slijede fotografije, pa najbolji prijatelji.

Istraživanje je provela britanska internet stranica Borro.com, specijalizirana za zajmove, a prema njemu muškarci zauzimaju petu poziciju. Svaka peta ispitanica u slučaju nužde založila bi svoje dragocjene stvari, dok je većina priznala da bi čak i ostavile dečka ili muža za veću količinu novca u slučaju potrebe.

Paul Aitken, direktor Borro.com objašnjava: “Rezultati sigurno ukazuju na neke iznenađujuće činjenice, poput one da muškarci dolaze ispod fotografija i mobitela. Razumljivo je zašto je majka na prvoj poziciji – podrška je i najbolji prijatelj svakoj djevojci. Fotografije sadržavaju neke bitne uspomene dok mobitel povezuje ženu i uvijek je uz nju.”

Istraživanje je također otkrilo da prosječna žena godišnje potroši pozamašnu svotu novca na stvari poput kozmetike i nakita kako bi si podigla raspoloženje. Aitken dodaje: “Dijamantni prstenovi predstavljaju 70 posto pozajmica koje dajemo ženama, stoga ne iznenađuje što su pri samom vrhu ljestvice zajedno s majkama i muškarcima, koji imaju visoku emocionalnu vrijednost, ali nikakvu materijalnu.”

Apple iPhone 5 – 16GB Black – SIM Free

Apple iPhone 5 - 16GB Black - SIM Free

  • IPHONE 5
  • LATEST IOS 6
  • 8 MP CAMERA
  • 16GB
  • LATEST MODEL

iPHONE 5

Cijena: £399.99

Preračunajte cijene s našim konverterom valuta (u sidebaru)

Saznajte više kako kupovati na AMAZONU