Zenske predrasude i zablude

Zenske predrasude i zablude

Velika vecina zena misli da sve znaju o suprotnom polu, upravo zbog toga izmisljaju neka pravila o ponasanju koja se prenose generacijama a koja bas i nemaju mnogo veze sa istinom. Ali muskarcima je to dasadilo da ih se tretira s toliko predrasuda pa su ukazali sto je istina, a sto laz odnosno predrasuda o muskom rodu.

Predrasuda broj jedan: nece vas poštovati ako budete spavali s njim na prvom sudaru
Nemojte se zavaravati. Istina je da muskarci obozavaju seks, da bi to radili uvek i svuda, ali nije im posebno bitno hocete li s njim otici u krevet na prvom ili stotom susretu. Ako odluku ne donosite na osnovu onoga sto vi zelite, vec na osnovu onog sto vjerujete da ce druga osoba misliti, mogli biste gadno da se razocarate.

Predrasuda broj dva: muskarci su “lovci”
Istina je zapravo potpuno drugacija, zenski rod je taj koji voli potragu. Poseban uzitak svakoj zeni je kad ima izbor i mogu napraviti selekciju medju vise udrvaraca.Muskarci zapravo mogu da budu i “lovci” i “lovina”, nije da su oni bas redom svi odusevljeni dodijeljenom im ulogom lovaca, oni su na to prisiljeni zbog predrasuda koje zene imaju o njima.

Predrasuda broj tri: muskarac i zena ne mogu biti prijatelji jer svi muskarci zele samo seks
Istina je da mnogi muskraci koji imaju zenske prijateljice potajno zele imati seks sa njima, ali istina je i da su muskraci u ime prijateljstva sposobni kontrolirati takve muske porive. Muskarcima je prijateljstvo vrlo visoko na listi prioriteta.

Predrasuda broj cetiri: muskarci “obozavaju” kada nesto ostane i za njihovu mastu
Muskarci poklanju paznju izgledu zena, znaci kad su odjevene ili posvema ili samo u donji ves, no ono sto oni zapravo vole jeste mogucnost da to skinu, jer kad razmisljaju o zeni oni razmisljaju o golom zenskom tijelu.

Predrasuda broj pet: emancipirana zena je strah i trepet za svakog muskarca
Ova predrasuda generalno nije istinita, jer muskarci u dobi do 40 godina u svojoj svakodnevici susrecu mnogo jakih i emancipiranih zena i cesto cak izlaze s njima.Svaki muskarac nece imati ni najmanje problema da se divi emancipiranoj i jakoj zeni, dok god ona ima “mozga” da njemu prepusti da “bude musko”.